5.8 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Interstar Sibiu, optimi la Lazio Cup

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

FC Interstar Sibiu s-a prezentat foarte bine la prestigioasa competiţie italiană de copii, Lazio Cup. Jucătorii din oraşul nostru s-au întors acasă după ce au pierdut în optimile de finală. Acolo, ei au fost înfrânţi de Lodigiani Calcio cu 1-0. Turneul s-a desfăşurat după sistemul profesionist al Ligii Campionilor şi a fost cucerit de Napoli. La concurs au participat formaţiile academiilor afiliate la grupări importante din peninsulă precum Lazio, AS Roma, Napoli, Pescara şi Treviso, sau din străinătate ca cei de la FC Tokyo.

„Putem fi mândri de ceea ce am realizat. Am întâlnit adversari foarte buni şi foarte masivi. Băieţii au demonstrat că stiu fotbal , iar după un debut de competitie ezitant au început să îşi arate vaoarea. Cu siguranţă avem mai mult de câştigat din acest turneu decât din altele la care am mai participat. Aşa cum am mai spus-o, Interstar Sibiu are curajul să participe acum şi în viitor la turnee din Europa unde îşi fac simţită prezenţa echipe bune şi foarte bune”, a declarat Horaţiu Băra Graeff , antrenorul echipei.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Performanță excepțională pentru un elev din Mediaș la faza națională a unei olimpiade

Un elev din cadrul Liceului "Roth-Oberth" din Mediaș a reușit performanțe excepționate la Olimpiada de Limba și literatura română...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect