fbpx
Acum citesti:
CSU Sibiu continuă pentru al treilea an la rând cu un sponsor
Intreg articolul 2 minute de lectura

CSU Sibiu continuă pentru al treilea an la rând cu un sponsor

CON CASAUnul din partenerii importanți ai CSU Sibiu, Con Casa rămâne și pentru al treilea sezon consecutiv alături de cea mai iubită echipă a orașului nostru. Conducătorii ambelor părți au parafat înțelegerea pentru anul competițional 2017-2018. ”Voi continua să susțin baschetul sibian și în sezonul 2017-2018. Felicit întreaga echipă BC CSU Sibiu pentru evoluția și organizarea din sezonul recent încheiat și sunt încântat de frumoasele rezultate obținute pe teren. Stabilitatea și continuitatea de la nivelul conducerii administrative și al băncii tehnice îmi dau încredere că acest club de tradiție din baschetul românesc va continua drumul ascendent spre performanță înregistrat în ultimii ani”, a declarat administratorul Con-Casa, ing. Sorin Gheorghe.

”Îi mulțumim domnului Sorin Gheorghe pentru faptul că, prin societatea pe care o conduce, ne este aproape de doi ani de zile. Iată că de la un sezon la altul,  parteneriatele cu sponsorii noștri devin tot mai puternice. Suntem onorați să reprezentăm Sibiul în competițiile în care suntem angrenați și suntem extrem de bucuroși să promovăm, în același timp, branduri locale, cu tradiție, așa cum este și cazul companiei Con-Casa”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Alături de Con Casa, și alți parteneri din sezonul precedent, dar și sponsori noi, și-au exprimat dorința de a sprijini BC CSU Sibiu, iar numele lor vor fi anunțate pe măsură ce înțelegerile vor fi parafate.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.