5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Gimnastul Andrei Muntean reprezintă Sibiul şi România la Campionatul European

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

După locul 7 obţinut anul trecut la paralele, Andrei Muntean se întoarce la Campionatul European cu dorinţa de a-şi întrece performanţa reuşită la Moscova în 2013. Dacă atunci, după calificări era considerat printre favoriţi la o medalie şi numai o ratare l-a costat podiumul, acum are posibilitatea să înveţe din greşeli şi să obţină performanţa carierei. El va încerca să urce pe podium la aparatele sale favorite, paralele, inel sau sărituri.

Pe lângă acestea, el va lupta împreună cu coechipierii săi să obţină şi o medalie cu echipa României ceea ce ar fi o performanţă uriaşă având în vedere problemele cu care se confruntă trupa noastră în ceea ce priveşte accidentările. Pentru gimnastul sibian şi colegii săi nu va fi o competiţie uşoară, având în vedere că ei urmează după fetele au terminat tocmai ieri concursul şi care au reuşit performanţe incredibile. Astfel, ca întotdeauna, presiunea este pe băieţi să se ridice la un standard bun după ce fetele au făcut senzaţie încă o dată. Campionatul European de Gimnastică masculin se desfăşoară pe toată durata săptămanii acesteia. Lucrurile interesante vor avea loc de miercuri până duminică, în Bulgaria, la Sofia. Andrei Muntean este produs al Sibiului, şi a fost format de către antrenorii Carmen Roşianu şi Ciprian Baiaş. 

* Sursă foto – www.romgym.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect