19.1 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Liga 1: Gaz Metan s-a salvat de la retrogradare

Cele mai citite

Egalul care salva ambele echipe s-a consemnat până la urmă la Mediaş! Blocată la pariuri în ziua meciului, întâlnirea dintre Gaz Metan şi FC Braşov s-a terminat previzibil, cu scorul de 1-1. Până la urmă, rezultatul care a convenit ambelor părți a venit cumv de la sine. Totuși, doar gazdele n-au emoţii în totalitate, în timp ce elevii lui Cornel Ţălnar, poziționați pe locul 15, mai aşteaptă doar retrogradarea oficială a Vasluiului, anunță digisport.ro

Înaintea ultimei etape, Gaz Metan şi FC Braşov aveau nevoie de câte un punct pentru a juca şi în sezonul viitor în Liga 1. Gazdele au început mai tare şi Robertson l-a întins pe Iacob. Înainte de startul reprizei secunde, fanii veniţi de la Braşov s-au războit cu forţele de ordine, iar reluarea partidei a fost amânată cu aproape cinci minute. Lucru de altfel cât se poate de convenabil pentru ambele echipe.

Tot formația gazdă a revenit mai decisă şi Vitinho a marcat rapid pentru 1-0. Cu un sfert de oră înainte de final, Andrei Cristea a reuşit golul care le-a asigurat “stegarilor” locul 15, salvator în condiţiile în care Vasluiul n-a luat licenţa şi aproape sigur va fi retrogradată. De partea cealaltă, cei de la Gaz Metan au încheiat sezonul pe poziţia a 13-a.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Astăzi, 29 martie, se împlinesc 35 de ani de când tripla campioană mondială Italia a jucat pe vechiul Municipal

În 29 martie se împlinesc 35 de ani de la ultima și cea mai importantă partidă de fotbal inter-țări...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect