13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Clasări foarte bune pentru popicarii sibieni la Cupa României

Cele mai citite

Popicarii sibieni s-au comportat foarte bine la Cupa României. Ei au reuşit performanţe foarte bune şi au ocupat locul 3, 4 şi 7 în finala de zece. Sorin Geleriu a luat bronzul după 504 popice doborâte. El a fost urmat la o diferenţă infimă de Silvestru Haran (500 p.d.). Ultimul popicar al nostru a fost Liviu Mailat care a reuşit un scor bun de 485 p.d. şi s-a clasat al şaptelea. Jucătorii care în campionat fac parte din echipa Electrica Sibiu, au reprezentat CS Oraşul Tălmaciu în Moldova. Întrecerea s-a desfăşurat săptămâna trecuta pe moderna arenă de popice din Iaşi. S-au lansat 120 de bile mixte. Competiţia a fost valabilă Seniorilor, Senioarelor şi Veteranilor.

„Vreau să mulţumesc antrenorului Gheorghe Ţivrea, Consiliului Local Tălmaciu şi Dl-ui primar al oraşului Tălmaciu, Constantiu Barbu, pentru că ne-au susţinut în această deplasare”, a spus la final Liviu Mailat.

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect