4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

HC Sibiu a început campionatul cu o victorie

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Handbal  Meci 2016Fanii handbalului prezenți luni seara în Sala Transilvania din Sibiu au avut parte de o partidă ce a făcut cinste acestui sport. HC Sibiu a învins HCM Sighișoara cu 32-31 (17-15), după un joc care a avut multe faze frumoase. A fost prima rundă a campionatului, iar cu acest succes, roș-negrii au ajuns pe poziția a cincea în Divizia A. Cu mulți jucători noi în lot față de sezonul precedent, echipa noastră a controlat partida de la un capăt la altul, oaspeții fiind în avantaj doar în primul minut de joc. Pe fondul relaxării și a unor greșeli în apărare, oaspeții s-au apropiat spre finalul meciului la numai un gol, dar nu au reușit nici un moment să egaleze. Astfel, elevii lui Matei Damian s-au putut bucura la final de victorie cu suporterii. Golurile învingătorilor au fost înscrise de următorii: Radu David (12), Ovidiu Pasere (9), Darius Apolzan (6), Răzvan Briota (2), Robert Micloș (1), Robert Voica (1) și Adrian Cergit (1). Pentru gazde au mai evoluat Gabriel Șofronici, Kazy Novacovschi, Adrian Șuteică, Theodor Mihai, Horațiu Căpățână, Sebastian Theil, Paul Giurgiu, Florin Ramba și Andrei Sora.
Deplasare la Craiova în următoarea etapă
Jocul echipei a arătat foarte bine la linia de 9 metri. Radu David a avut o evoluție bună din poziția de centru. Ovidiu Pasere devine încă o ”mână de șut” de la distanță pentru ”urșii din Transilvania”, iar Darius Apolzan a legat foarte bine jocul din postura de inter dreapta. Din pacate, ultimul s-a accidentat și va lipsi 3-4 partide. În acest campionat, sibienii au pe banca de rezerve opțiuni pe toate posturile, rotația primului 7 este una bună, iar în duelurile care vor urma se așteaptă ca relațiile de joc să fie și mai solide. În etapa viitoare, HC Sibiu se deplasează pe terenul Universității Craiova. Disputa va avea loc în 24 septembrie.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect