0.2 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cedrik-Marcel Stebe, noul campion la Sibiu Open

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Cedrik-Marcel Stebe este primul jucător de origine germană care câștigă turneul de la Sibiu

Stebe l-a depășit în finală pe spaniolul Carlos Taberner

Cel mai important turneu de tenis masculin din România, Sibiu Open, s-a încheiat astăzi cu o finală extrem de disputată între principalul favorit al turneului, germanul Cedrik Marcel Stebe și spaniolul Carlos Taberner.
Stebe este clasat în acest moment pe locul 90 în clasamentul ATP în timp ce adversarul său era clasat pe locul 226 înainte de acest turneu. Finala a început, cum era de așteptat, cu Stebe la conducerea partidei. Germanul a reușit primul break-ul și conducea cu 3-0. Sub presiune continuă, Taberner a început să își regleze tirul și s-a apropiat de Stebe, nu suficient însă ca să îi smulgă primul set. 6/3 pentru Stebe în primul set.
„A fost un turneu greu, dificil din cauza vremii, dar cel mai solid de până acum. Am avut un tablou extrem de puternic, cu 12 jucatori ce au participat la US Open, 7 dintre ei chiar pe tabloul principal, cu Tommy Robredo și, iată, cu Cedrik Marcel Stebe, component al echipei naționale a Germaniei pe care tocmai a dus-o în grupa mondială, ca și câștigător. Sibiu Open rămâne cel mai important turneu de tenis masculin din România iar anul viitor ne dorim să devenim atractivi pentru și mai mulți sportivi de top”, spune directorul turneului, Marius Vecerdea.
Sibiu Open a ajuns la cea de-a șasea ediție. Primele cinci au fost câștigate de Adrian Ungur (2012), Jaroslav Pospisil (2013), Jason Kubler (2014), Adrian Ungur (2015) și Robin Haase (2016).
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ALERTĂ METEO: Avertizare de ceață densă pentru zeci de localități din Sibiu

Zeci de localități din județul Sibiu se află, sâmbătă dimineața, sub avertizare ce ceață densă, potrivit ANM.Meteorologii au emis...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect