4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

FC Hermannstadt este pregătită de partida cu deținătoarea Cupei României

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

IMG_4779În sezonul 2016-2017 al Cupei României, Alexandru Pelici elimina FCSB cu Mioveniul. Apoi, în sferturile de finală întâlnea FC Voluntari, echipă care a câștigat cu 2-1 și a ajuns să aibă un parcurs fără greșeală în competiție. Ilfovenii cucereau trofeul și apoi luau Supercupa. La aproape șapte luni de la aceea partidă, echipa actuală a lui Pelici, FC Hermannstadt înfruntă în șaisprezecimile Cupei, tocmai pe FC Voluntari. Meciul se joacă miercuri de la ora 14,00, pe stadionul Municipal. Tehnicianul sibienilor speră ca și de data aceasta învingătoarea partidei să ia trofeul, dar câștigătoarea meciului de mâine să nu fie FC Voluntari. ”Anul trecut, cei care ne-au eliminat (n.r. la Mioveni) au fost cei de la Voluntari. Ne-au eliminat 2-1 și apoi au câștigat și cupa. Dacă este să fie cu același fir, sper să fie cu altă învingătoare, iar cea care câștigă mâine să ia Cupa României”, a declarat Pelici.
În ceea ce privește atuurile oaspeților, Pelici a lăudat jocul Voluntariului de tranziție și echilibrul pe care îl au la mijlocul terenului. ”Voluntari este o echipă bună, cu o tranziție pozitivă foarte bună. Au jucători de viteză în benzi și este o echipă bine echilibrată în centrul terenului”.
IMG_4705Pentru Iulian Popa, meciul reprezintă duelul cu o echipă aflată în întrecerea unde el și colegii săi doresc să ajungă: Liga I. ”Ne așteaptă un meci important cu o echipă de Liga I. Exact acolo unde vrem să ajungem și noi. Este momentul să ne duelăm de la egal la egal. Eu spun că va fi un meci foarte frumos. Sunt ferm convins că dacă vom da totul pe teren vom ieși câștigători”, a declarat mijlocașul.
Golgeterul sezonului trecut de la FC Hermannstadt, Adrian Cîrstean nu a avut un campionat la fel de bun, dar speră să marcheze de mâine încolo. ”Sperăm să învingem, să joc și să încep și eu să dau goluri”, a declarat Adrian Cîrstean.
IMG_4732

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect