Acum citesti:
Punct nesperat: CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 0-0
Intreg articolul 2 minute de lectura

Punct nesperat: CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 0-0

Gaz Metan a obținut un egal nesperat, duminică seara, pe terenul CFR-ului, scor 0-0. CFR Cluj a început în forță partida și a dominat prima repriză, însă fără ocazii foarte mari. Singura ocazie importantă a clujenilor a venit în minutul 28, când Păun i-a luat fața lui Sorin Bușu și a șutat de la aproximativ 15 metri, însă bara transversală l-a salvat pe Greab. Dominarea CFR-ului a continuat pe parcursul primei reprize, însă a fost una teritorială, fără a pune în pericol poarta Gazului Metan.

Repriza a doua a început tot cu dominarea formației clujene, prima oportunitate fiind înregistrată în minutul 54, când șutul lui Urko Vera a fost prins cu siguranță de Alexandru Greab. CFR a presat pe durata întregii reprize secunde, însă la fel ca în prima parte a fost doar o dominare sterilă, fără ocazii clare. De altfel, singura oportunitate a gazdelor a fost înregistrată la începutul reprizei, însă faza a fost rezolvată de portarul Gazului Metan. Fotbaliștii lui Cristian Pustai au avut o singură ocazie, în minutul 5 al prelungirilor, însă șutul lui Popovici a fost prins cu siguranță de Arlauskis. Medieșenii obțin un punct important pe terenul clujenilor, un rezultat totuși puțin scontat și de cei mai înfocați suporteri ai medieșenilor.

Pentru Gaz Getan urmează o nouă partidă de foc. Etapa viitoare, jucătorii lui Cristian Pustai întâlnesc pe teren propriu formația Dinamo București într-o partidă programată sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.45.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.