Acum citesti:
”Kun” Aguero a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City!
Intreg articolul 2 minute de lectura

”Kun” Aguero a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City!

www.thesun.co.ukAtacantul născut în Argentina a înscris cel de-al 178-lea gol în tricoul lui Manchester City, în toate competițiile! El a punctat aseară, în victoria echipei sale pe terenul celor de la Napoli, scor 4-2. Cu această reușită, el a devenit cel mai bun marcator din istoria ”cetățenilor”. ”Kun” a avut nevoie de numai șase ani și 263 de meciuri pentru a-l întrece în această categorie pe Eric Brook, deținătorul recordului de mai bine de 79 de ani. Brook a înscris 177 de goluri în 453 de jocuri, evoluând pentru City în perioada 1928-1940. ”Sunt foarte fericit pentru acest moment. Eu joc în fiecare joc 100%, trebuie să continui așa pentru că acest sezon este foarte lung. Sper să marchez mai mult, dar important este să câștige echipa”, a declarat Aguero.

Aici puteți vedea reușita lui Aguero:

https://www.youtube.com/watch?v=5-QJlW1G9v8

Trebuie amintit faptul că în ultimii doi ani, Aguero a avut probleme cu accidentările, dar tot a marcat destul de mult, doar Bolton fiind unica echipă din Anglia ce a scăpat fără gol primit de la acesta. În 2015, ”kun” a fost golgeterul Premier League. El a fost doar al doilea jucător din istoria lui City ce a reușit acest lucru, după Carlos Tevez (2011).

Sergio Aguero a fost format la Independiente, formația sa de suflet. În cariera sa, el a mai evoluat numai pentru argentieni, Atletico Madrid și Manchester City. El are 29 de ani și este printre cei mai buni atacanți din lume ai momentului.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.