Acum citesti:
FC Hermannstadt a venit cu noutăți importante pentru suporteri
Intreg articolul 3 minute de lectura

FC Hermannstadt a venit cu noutăți importante pentru suporteri

FC Hermannstadt FacebookSingura reprezentantă a județului Sibiu în eșalonul secund a fotbalului românesc crește din punct de vedere al expunerii și al partenerilor. FC Hermannstadt a anunțat astăzi câteva noutăți importante pentru club și pentru suporterii fotbalului din Sibiu. Fanii sibieni pot afla de astăzi toate datele despre FCH pe noul site al clubului. ”Vreau să anunț o realizare deosebită din punctul nostru de vedere. Este vorba despre site-ul oficial al clubului, www.fchermannstadt.ro. L-am lansat în aceste zile și este ceea ce considerăm noi că ne apropie și mai mult de suporteri. Este o modalitate ușoară de a ne găsi, atât pe noi, cât și ceea ce înseamnă FC Hermannstadt. Este ceea ce ne lipsea dpdv al imaginii. Suntem foarte încântați că îl avem”, a declarat Teodor Birț, președintele FCH.

O altă noutate importantă este adusă de deschiderea unui fan club pentru a apropia suporterii și mai mult de echipă. ”Tot la nivel de realizări aș vrea să punctez și fan clubul, care se va inaugura pe strada Dorului nr.20. Este un moment deosebit de important pentru noi să deschidem acest fan club. Este locul unde, atât noi cei de la echipă cât și suporterii noștri ne putem vedea. Este locul unde putem să ne întâlnim, putem să stăm cu galeria și să facem momente frumoase împreună. Asta ne apropie și mai mult de suporteri. Acolo, probabil, când vom juca în deplasare se pot vedea meciurile, se pot organiza întâlniri”, a mai spus președintele FCH.

Sponsor nou                                                                                                                           

FC Hermannstadt FacebookPe lângă faptul că au punctat la imagine, sibienii au punctat și pe partea financiară. Ei au convins un nou sponsor să se alăture echipei. Este vorba despre ODU, companie din domeniul conectorilor inteligenți. ”Deși, suntem de mai bine de 10 ani în Sibiu, în domeniul conectorilor inteligenți, în ultimii doi ani am avut o evoluție mai importantă, anul 2017 fiind extrem de important deoarece compania și-a regândit strategia pe termen lung în România. Am decis să devenim parteneri ai FC Hermannstadt pentru că am văzut multe puncte comune în ultimii ani. FC Hermannstadt a avut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani, o dezvoltare foarte bună. Suntem convinși că același trend al dezvoltării o să continue și pe viitor”, a declarat Adrian Costin, director general ODU Sibiu. ”Ne bucurăm foarte mult că ODU vin alături de noi. Îi veți vedea, atât pe echipamentul de joc, cât și în tot ceea ce înseamnă materialele clubului. Suntem convinși că este doar un început și această colaborare va dura”, a declarat Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.