Acum citesti:
CSU a pierdut la Pitești!
Intreg articolul 3 minute de lectura

CSU a pierdut la Pitești!

Dragos Dumitru/Facebook CSU SibiuBaschetbaliștii sibieni au avut al doilea meci la rând din campionat decis în ultimele secunde ale partidei. De data aceasta, șansa nu a mai fost de partea elevilor lui Dan Fleșeriu, BCM Pitești reușind să câștige în Sala ”Trivale” cu 79-78 (11-18; 21-19; 16-15 și 31-26). CSU Sibiu a avut un start de partidă bun și s-a instalat repede la conducere, gazdele nereușind să intre în ritm și să marcheze decât după aproape 5 minute de joc. Jocul galben-albaștrilor a continuat să fie unul bun, astfel că primul sfert s-a încheiat 18-11. În următoarele 10 minute regulamentare  piteștenii au intrat mai bine în joc și au reușit să își adjudece sfertul al doilea, dar tot echipa noastră intra la vestiare cu avantaj, scor 37-32. Pauza a fost mai bună pentru argeșeni, care au ajuns la conducerea disputei. Numai pentru moment deoarece galben-albaștrii au revenit și au încheiat al treilea sfert cu avans, 52-48.  Marea ”luptă” s-a dat în ultimele 10 minute de joc. Perioadă în care apărarea oaspeților nu a mai funcționat deloc și acest lucru i-a costat decisiv. Presiunea a apăsat pe umerii pivoților, Cooper fiind eliminat cu 5 greșeli personale, înainte cu mai puțin de 2 minute de joc, iar ultimele secunde ale partidei au fost extrem de intense.  Tyler Laser a marcat ultimele 2 puncte pentru BC CSU Sibiu, stabilind scorul la 78-77. Însă, un fault comis pe final a dat piteștenilor șansa la două aruncări libere, care au fost și transformate, iar BCM Pitești a obținut a patra victorie în campionat.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 30 de puncte, Monyea Pratt 16p, Lawrence Kinnard 9p, Chris Cooper 8p, Mirel Dragoste 7p, Marcel Davis 4p, Radu Paliciuc și Wilhelm Brosser câte 2p.

”Așa cum am spus și ne așteptam dinaintea partidei, a fost un meci de angajament fizic și psihic extrem de mare și, din păcate, la final, cei care au stat mai bine din aceste puncte de  vedere au fost cei de la Pitești. Am încasat în sfertul al patrulea 31 de puncte, după ce, în primele trei sferturi am făcut o apărare extrem de bună, dar Piteștiul a reușit să își folosească armele în atac. Au creat foarte bine și tot meciul au pus presiune pe pivoții noștri. Cred că dacă mai aveam un om mare în rotație sau dacă îl foloseam pe Dragoș Gheorghe, poate șansele e victorie erau mai  bune. Îmi felicit echipa pentru că nu a renunțat, pe final, atunci când Piteștiul conducea. Este exact ceea ce aștept de la ei de fiecare dată. Le mulțumesc suporterilor care ne-au susținut pe tot parcursul partidei și care ne-au felicitat la final, chiar dacă a fost o înfrângere”,  a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.