Acum citesti:
Meci dezamăgitor între FC Hermannstadt și Chindia Târgoviște
Intreg articolul 3 minute de lectura

Meci dezamăgitor între FC Hermannstadt și Chindia Târgoviște

IMG_4683Derbiul etapei cu numărul XV din Liga a II-a a fost o dezamăgire! FC Hermannstadt și Chindia Târgoviște au remizat, 0-0, după un joc în care au fost puține ocazii pentru ambele echipe și în care nu a părut niciodată că se va marca. Ambele formații au fost bine organizate pe faza defensivă și s-au ferit de a greși, dar pe fază ofensivă nimeni nu a riscat pentru a încerca să obțină cele trei puncte puse în joc. La meci au asistat în jur de 5000 de spectatori, dintre care și 40 veniți de la Târgoviște. A fost o vreme prielnică fotbalului, FC Hermannstadt a pierdut primele puncte pe teren propriu, Chindia a reușit al zecelea meci la rând fără gol primit, iar Dunărea Călărași a profitat de egal și a trecut pe primul loc al clasamentului întrecerii.

Prima repriză a fost săracă în ocazii, iar ritmul de joc a fost unul modest. Oaspeții au stat foarte sus în teren, aflându-se cu fundașii aproape de linia de mijloc, pe când elevii lui Alexandru Pelici au încercat să-i împingă înapoi sau să contreze tăios. Trei ocazii importante au avut loc în prima parte: Hergheligiu (min.3) a tras puțin pe lângă poartă de la 18 metri, apoi Rusu a profitat de o eroare a fundașului Ispas și a scăpat singur cu portarul Iustin Popescu, dar a șutat modest de la 15 metri, iar goalkeeper-ul Chindiei a prins mingea. Oaspeții au încheiat repriza cu un șut al lui Liviu Mihai, puțin pe lângă vinclul porții apărate de Căbuz. Repriza a doua a fost și mai slabă în cea mai mare parte a timpului. Liviu Mihai și-a mai încercat de două ori șutul, dar execuțiile sale au fost departe de țintă. Cea mai mare ocazie a partidei a avut loc în minutul 62. Sabin Lupu a preluat balonul, l-a fentat pe adversarul său și a șutat cu stângul din unsprezece metri, dar Iustin Popescu a scos extraordinar. Douăzeci de minute mai târziu, Pamfile a centrat de pe partea stângă, iar Rusu a reluat din voleu puțin pe lângă. Ultima fază a disputei i-a aparținut lui Dan Roman, însă șutul acestuia de pe finalul jocului a trecut mult peste poartă. S-a încheiat 0-0, rezultat care pare echitabil după parcursul jocului. Cu acest rezultat, FC Hermannstadt acumulează 34 de puncte, cu unul mai puțin ca Dunărea Călărași. Chindia Târgoviște rămâne pe ultima treaptă a podiumului, cu 31 de puncte.

FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz, Daniel Tătar (cpt.), Radu Crișan, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile, Robert Boboc, Lucian Dumitriu (Radu Necșulescu, min.83), Petrișor Petrescu, Andrei Hergheligiu (Dan Roman, min.77), Sabin Lupu (Cosmin Neagu min.60) și Bogdan Rusu; antrenor Alexandru Pelici.

Chindia Târgoviște: Iustin Popescu, Denis Ciobotariu, Marian Vătavu, Denis Ispas, Mădălin Martac, Alin Pencea (Cristian Cherchez, min.67), Georgian Honciu (cpt.), Crinel Stoica (Crinel Matei, min.90), Liviu Mihai,, Mihai Neicuțescu (Alin Nisipeanu, min.79) și Cristian Neguț; antrenor Nicolae Croitoru.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.