Acum citesti:
Rezultat deosebit pentru gimnaștii sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

Rezultat deosebit pentru gimnaștii sibieni

Adrian LipceacGimnaștii sibieni s-au întors cu medalii de la Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică dedicate juniorilor. Competiția s-a ținut la Bistrița în zilele de 3 și 4 noiembrie, iar sportivii noștri au demonstrat că gimnastica din orașul de pe malul Cibinului încă produce tineri talentați.

Marius Preda, 6 medalii                                                                                                                             

Adrian LipceacCSȘ Sibiu a fost cel mai bun club din competiție la juniori II, nivel IV. O medalie la individual compus și opt la simplu au fost performanțele gimnaștilor. Cea mai bună evoluție a avut-o Marius Preda. El a obținut nu mai puțin de șase distincții. Marius a cucerit medalia de argint la individual compus, după ce a acumulat 76.566 puncte. La simplu, el a câștigat medalia de aur la sol (13.900), inele (13.733) și sărituri (11.816). La cal cu mânere (11.533), sportivul a luat argint, iar la bară fixă (12.500) și-a completat palmaresul cu un bronz.

Cel mai bun la paralele                                                                                                                        

Adrian LipceacLa aceeași categorie, alți doi sibieni au concurat foarte bine. Andrei Șoaită a fost ”regele” paralelelor. El a primit nota 13.733. Pe ultima treaptă a podiumului de la acest aparat s-a clasat Marcus Macarei, colegul său. Marcus a primit 12.900. Macarei a evoluat bine și la sărituri, fiind al doilea, după Marius Preda.

Evenimentul din Nordul țării a fost unul cu reușite și pentru Raul Tonca, reprezentantul CSȘ Sibiu la juniori II, nivel III. Raul s-a luptat cu sportivii cei mai buni și s-a clasat foarte bine la cal cu mânere și la sărituri. El a terminat pe locul secund la sărituri (10.766) și pe poziția a treia la cal (13.266).

Adrian Lipceac Adrian Lipceac

Sursă rezultate – www.romgym.ro

Mulțumiri Adrian Lipceac!

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.