Acum citesti:
HC Sibiu a suferit primul eșec pe teren propriu
Intreg articolul 2 minute de lectura

HC Sibiu a suferit primul eșec pe teren propriu

Facebook Handbal Club Sibiu”Urșii din Transilvania” nu au putut să-și mențină invincibilitatea în Sala Sporturilor. După trei victorii înregistrate, partida împotriva echipei CSM Oradea a fost total în favoarea oaspeților. Bihorenii au condus în cea mai mare parte a timpului și s-au impus la final cu 35-29 (18-14). Duelul a început perfect pentru Oradea, care a marcat trei goluri și a primit doar unul, iar apoi a făcut 5-2. Radu David și compania au egalat la cinci (min.10). Bihorenii s-au distanțat din nou, dar în minutul 19, Sibiul a reușit să egaleze pentru ultima oară, 9-9.

IMG_3611Din acel moment, oaspeții au condus tot timpul. În minutul 39, ei ajungeau la șase goluri diferență, scor 17-23. Ultima zvâcnire de a reveni în joc a băieților lui Matei Damian a avut loc pe finalul partidei, 27-29 (min.54). Oradea a marcat imediat, dar HC Sibiu a obținut un 7 metri în minutul 57 și putea să revină la două goluri pentru a face finalul interesant. Radu David a ratat și totul s-a terminat, urmând erori în apărarea gazdelor și un scor final 35-29.

După acest rezultat, Handbal Club Sibiu a rămas cu 12 puncte în clasament. Sibienii au 4 victorii și 3 înfrângeri. De partea cealaltă, Oradea are 6 victorii, din tot atâtea meciuri.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.