Acum citesti:
Interstar Sibiu, din nou în luptă cu echipe importante ale fotbalului european
Intreg articolul 3 minute de lectura

Interstar Sibiu, din nou în luptă cu echipe importante ale fotbalului european

Interstar Campioni 2007Interstar Sibiu se pregătește de cel de-al doilea turneu internațional din ultimele luni. În perioada 15-19 noiembrie, grupa de copii născuți în anul 2006 va da piept cu echipe de top ale Europei, la această vârstă. Elevii pregătiți de către Daniel Murășan vor juca în Cehia împotriva Slaviei Praga (16 noiembrie) și a lui FK Usti (17 noiembrie), urmând ca în apoi să meargă în capitala Germaniei ca să întâlnească pe Herta Berlin, Hamburg SV, Hannover 96 și Tottenham Hotspur.

Mergem cu gândul de a arăta că Sibiul dispune de talente”                                                                 

FCI 2006Pentru micuții fotbaliști, acest turneu reprezintă o șansă uriașă de a fi remarcați de către unul din acele cluburi. În plus, jocurile pot constitui o experiență importantă în devenirea lor ca jucători de viitor. ”Interstar Sibiu continuă să participe la turnee internaționale cu echipe de top ale Europei. Aceste invitații de participare vin pe adresa clubului nostru în urma rezultatelor bune obținute la nivel național și local. Încercăm să ne ridicăm la nivelul adversarilor noștri pentru a-i convinge ca într-o zi să participe și ei la un turneu pe care îl vom organiza la Sibiu daca, binențeles, ne va permite infrastructura! Doresc mult succes delegației noastre!”, a declarat coordonatorul tehnic, Dorin Zotincă.

Delegația roș-albaștrilor îi cuprinde pe antrenorii Daniel Murășan și Mircea Soare, precum și fotbaliștii Iustin Chirilă, Dennis Berta, Darius Stroia, Sebastian Duțu, Valentin Drăghescu, Luca Stănese, Darius Cosma, Robert Gliga, Ianis Gândilă, Casian Soare, Vicențiu Vlad, Florin Mihăilă, Andreas Birbic, Vlad Carpinisan și Ștefan Veștemean.

Vor vedea un meci de bundesliga                                                                                                                                

http://bundesligafanatic.comLa finalul acțiunii, va urma ”desertul” pentru componenții FCI: un meci de Bundeliga. Ei vor fi prezenți în tribune la partida dintre Herta Berlin (locul 11) și Borussia Monchengladbach (locul 8). Stadion unde Herta a terminat la egalitate cu Bayern Munchen (2-2), în urmă cu mai bine de o lună de zile. ”Suntem încântați că avem posibilitatea de a juca contra unor cluburi cu renume în fotbalul mondial. Categoric că va fi deosebit de greu, dar nu imposibil. Mergem cu gândul de a arăta că Sibiul dispune de talente. Mă bucur că putem lua contact cu stilul și mentalitatea fotbalului european. Copiii au numai de învățat din acest turneu. Își doresc să joace astfel de meciuri. Mulțumesc colegilor de la club, părinților jucătorilor și sponsorilor pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul, Daniel Murășan.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.