Acum citesti:
Galben-albaștrii primesc vizita fostei echipe a lui Bogdan Popescu
Intreg articolul 3 minute de lectura

Galben-albaștrii primesc vizita fostei echipe a lui Bogdan Popescu

www.csusibiu.ro/Alina CojocaruCSU Sibiu joacă în această seară în ultimul meci de pe teren propriu, înainte de o pauză de trei săptămâni în campionatul românesc. Adversar va fi Timba Timișoara, fosta echipă a lui Bogdan Popescu, ultimul baschetbalist sosit la Sibiu. Partida se dispută de la ora 19,00. Ultimele bilete se pot achiziționa de la caseria Sălii Transilvania, începând cu ora 18,00. Gazdele vin după eșecul de la Pitești. Ei speră să facă un meci bun și să își asigure o nouă victorie în Liga Națională de Baschet Masculin.”Va fi un meci important pentru noi, mai ales că venim după înfrângerea de la Pitești, din etapa trecută. Am avut însă o săptămână cu antrenamente foarte bune și avem așteptări mai de la noi, în meciul de mâine. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi”, a spus Andrei Ene.

”Timba este o echipă nou promovată, ambițioasă care, din păcate pentru ei, are ceva probleme cu câțiva jucători la care a renunțat, probabil își vor lua alții, așa că nu știm exact cu cine vom juca vineri. Știm că vom avea în față o echipa care își va apăra, cu tot ce au ei la ora actuală, șansa de a câștiga și rămâne în Liga Națională. Noi venim după o înfrângere dureroasă de la Pitești, în care am fost la mai puțin de o secundă de victorie și venim și cu câteva urme de acolo- accidentări mai mici sau mai mari- care ne-au creat destule probleme săptămâna aceasta la antrenamente. Să sperăm că până la ora jocului vom avea jucătorii apți, că vom face un joc bun și că, indiferent de câte puncte vom marca, vom reuși să ne apropiem victoria. Bogdan Popescu a semnat din nou cu noi, dar nu va fi prezent la acest meci și rog spectatorii să mai aibă răbdare până la următorul meci de acasă. Este un lucru foarte bun că îl vom avea din nou în echipă și sunt convins că ne va ajuta să atingem obiective cât mai înalte și în sezonul  acesta”, a spus Dan Fleșeriu.

Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU SIBIU în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sportivă 2017, dar și de Consiliul Județean Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.