Acum citesti:
Campionat Național de Powerlifting, la Shopping City Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Campionat Național de Powerlifting, la Shopping City Sibiu

Vizitatorii Shopping City Sibiu sunt invitați, în acest sfârșit de săptămână, să-i descopere pe cei mai puternici practicanți de powerlifting din țară la Campionatul Național de Powerlifting, împins din culcat. Evenimentul găzduit de Shopping City Sibiu este organizat de Federația Română de Powerlifting alături de Clubul Sportiv Activ din Sibiu.
Sâmbătă 11 noiembrie și duminică 12 noiembrie, începând cu ora 13, în zona de restaurante a Shopping City Sibiu, vizitatorii centrului comercial, pasionați de powerlifting sau de sporturile cu greutăți, sunt invitați să îi susțină pe concurenții Campionatului Național de Powerlifting, atât la categoriile masculin și feminin.

Cei mai puternici sportivi se vor întrece în câteva probe de foc, din care nu vor lipsi adrenalina și greutățile de peste 200 de kilograme. Sâmbătă, vor concura toate categoriile feminine și masculine de până în 66 kg, respectiv 120 kg și plus 120 kg, urmând ca duminică să se întreacă celelalte categorii masculine de greutate. În competiție s-au înscris 67 de concurenți – 10 femei și 57 bărbați, clubul sibian Activ participând în total cu șapte sportivi. Câștigătorii Campionatului Național de Powerlifting vor primi diplome și medalii, iar cei mai buni 3 sportivi din competiție, pe categorii de vârstă, atât feminin, cât și masculin, vor primi cupe și trofee.

Intrarea publicului la Campionatul Național de Powerlifting este liberă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.