Acum citesti:
Măgura Cisnădie s-a impus din nou în fața Coronei Brașov
Intreg articolul 2 minute de lectura

Măgura Cisnădie s-a impus din nou în fața Coronei Brașov

MaguraIvana Bozovic și compania au câștigat al cincilea meci la rând în campionat. Măgura Cisnădie s-a impus pe terenul Coronei Brașov, scor 25-24. La pauză, gazdele aveau avantaj de două goluri, 13-11. Diferența s-a făcut în ultimele șase minute, când handbalistele lui Weber au evoluat mai bine și au marcat două goluri, față de doar unul al Coronei. Până atunci, jocul a fost extrem de echilibrat, fiind de multe ori egal sau o echipă a condus la o diferență de un gol sau două.

A fost cea de-a treia victorie consecutivă a Măgurei în fața Coronei Brașov, formație pe care jucătoarele din Cisnădie s-au obișnuit să o învingă și să evolueze bine împotriva ei. Ivana Bozovic a fost cea mai bună marcatoare a meciului. Ea a înscris 9 goluri. Andreea Mărginean (6), Roxana Gatzel (3), Oana Apetrei (3), Larissa Da Silva (3) și Larissa Araujo (1) au fost celelalte handbaliste care au contribuit în ofensivă la succesul reprezentantei județului Sibiu în Liga Florilor.

După acest rezultat, Măgura Cisnădie rămâne pe locul al treilea al campionatului, cu 18 puncte. Măgura are 6 victorii și 3 eșecuri, la numai un punct de locul doi, SCM Craiova. De partea cealaltă, Corona Brașov se află pe poziția a opta. Brașovencele au patru victorii și cinci înfrângeri.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.