Acum citesti:
Egal în deplasare: Sepsi – Gaz Metan 0-0
Intreg articolul 2 minute de lectura

Egal în deplasare: Sepsi – Gaz Metan 0-0

Gaz Metan nu a reușit decât un 0-0, sâmbătă după amiaza, în partida din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Jucătorii lui Sepsi au avut o dublă ocazie încă din minutul 6, în decurs de câteva secunde. Pentru început, Claudiu Herea nu a putut controla în careu o pasă excelentă primită din partea unui coechipier, iar Greab a prins mingea. După numai câteva momente, Sârghi s-a opus în ultima clipă la șutul din careu al lui Astafei. În minutul 9, Sepsi a avut o nouă ocazie mare, Patrick Petre șutând puțin pe lângă poartă din aproximativ 12 metri. Gaz Metan a replicat în minutul 24, cînd Ionuț Neagu a fost la un pas să înscrie după o greșeală a lui Constantin Grecu. Neagu a urmărit o minge la care apărarea gazdelor nu a intervenit, iar portarul celor de la Sepsi a reținut în ultimul moment. Sepsi a avut o ocazie uluitoare în minutul 29, când Nicolici s-a distrat cu apărarea Gazului și a intrat în careu, iar șutul său a fost respins în ultimul moment de portarul Alexandru Greab. Până la pauză, niciuna dintre cele două echipe nu a mai avut vreo ocazie importantă.

Gaz Metan a început mai bine repriza secundă și a controlat partida în primele 20 de minute, însă jucătorii lui Sepsi au avut cea mai mare ocazie în minutul 63. Claudiu Herea a scăpat singur cu Greab, dar portarul Gazului Metan a reușit să evite golul. Gazdele au avut un gol anulat în minutul 83, reușita lui Patrick Petre fiind anulată pe motiv de ofsaid. Medieșenii au avuto ocazie mare în minutul 84, șutul direct din lovitură liberă al lui Surugiu fiind scos de sub transversală de portarul gazdelor. Niciuna dintre cele două formații nu a mai avut vreo ocazie importantă până la finalul partidei, scorul final fiind 0-0.

Etapa viitoare, Gaz Metan joacă pe teren propriu cu FC Voluntari. Partida este programată duminică, 26 noiembrie, de la ora 18.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.