Acum citesti:
Volei de Champions League la Sibiu! Darko Zakoc: ”Avem o grupă în care fiecare echipă poate să se bată de la egal la egal”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Volei de Champions League la Sibiu! Darko Zakoc: ”Avem o grupă în care fiecare echipă poate să se bată de la egal la egal”

Volei Alba Blaj1A mai rămas o zi până la revenirea campioanei României la volei feminin, Volei Alba Blaj, în Sala Transilvania din Sibiu. Mâine, cu începere de la ora 18,00, jucătoarele antrenate de Darko Zakoc vor întâlni campioana Elveției, Volero Zurich. Antrenorul româncelor a prefațat duelul cu voleibalistele din ”țara cantoanelor”, spunând că Volero are puțin mai mari șanse în grupă și că echipa sa trebuie să abordeze meciurile cu determinare și concentrare.

 

Volei Alba Blaj Facebook”Am auzit multe comentarii care spuneau că am avut noroc la tragerea la sorţi. Eu zic că am avut noroc doar dintr-un punct de vedere: în acest an am evitat echipe tari, candidate la Final-Four-ul competiţiei, aşa cum s-a întâmplat până acum, când au fost chiar doi adversari din această categorie. În acest an, avem o grupă în care fiecare echipă poate să se bată de la egal la egal cu oricare dintre adversare. Volero Zürich, chiar dacă nu mai e echipa de anul trecut, are puţin mai mari şanse în această grupă, Developres Rzeszow vine din ţara în care voleiul feminin este unul dintre cele mai populare sporturi, iar Mulhouse este campioana Franţei. Nu plecăm favoriţi şi consider că este periculos să credem că avem o grupă accesibilă. Trebuie să abordăm meciurile cu determinare şi concentrare şi, cu ajutorul conducerii, care a întărit echipa pentru primul joc, dar o va întări şi după primul meci, vom avea un cuvânt important de spus în această grupă”, a declarat tehnicianul Darko Zakoc.

Intrarea la meci va fi liberă. Toți spectatorii care vor veni îmbrăcați în roșu la meciul de mâine seară vor primi un cadou surpriză din partea clubului Volei Alba Blaj.

Volei

Credit foto – Facebook Volei Alba Blaj

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.