Acum citesti:
CSU Sibiu primește vizita locului 9 din campionat
Intreg articolul 2 minute de lectura

CSU Sibiu primește vizita locului 9 din campionat

IMG_4440Etapa cu numărul IX din Liga Națională de Baschet Masculin aduce o nouă partidă dificilă pentru galben-albaștrii. CSU Sibiu primește vizita echipei BC Târgu Mureș. Partida va începe la ora 19,00. Jocul nu va fi televizat. ”Jucăm cu o echipă ce are o serie de probleme, cu jucătorii care au plecat sau sunt accidentați, dar care, în ultima etapă, a reușit să învingă Piteștiul. Jucăm așadar cu o echipă care, oricât de puțini jucători ar avea, poate pune probleme oricărei alte echipe. Trebuie să îi luăm în serios și să jucăm se poate de bine. Sper să reușim să facem o apărare mai bună decât în meciul cu Craiova și să bifăm o nouă victorie, importantă pentru noi”, a declarat antrenorul Dan Fleșeriu. Până în acest moment, ”vulturii” au câștigat toate jocurile de pe teren propriu. Biletele pentru duelul cu mureșenii se pot găsi online, iar cele rămase disponibile se pot achiziționa înaintea partidei, la caseria Sălii Transilvania.

Trebuie reamintit faptul că formația sibiană s-a alăturat campaniei naționale ShoeBox și sprijină Asociația WeHelp Sibiu în demersul său de a “Pune un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători”. Voluntarii WeHelp vor fi la intrarea principală în Sala Transilvania pentru a prelua cadourile pe care suporterii echipei noastre le pot aduce, înaintea partidei. Detalii legate de campanie regăsiți aici: https://csusibiu.ro/stiri/bc-csu-sibiu-se-alatura-campaniei-shoebox.

Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU SIBIU în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2017, dar și de Consiliul Județean Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.