Acum citesti:
Baschetbalistul Victor Bogdan, locul 3 în clasamentul mondial
Intreg articolul 2 minute de lectura

Baschetbalistul Victor Bogdan, locul 3 în clasamentul mondial

2-Bogdan VictorCăpitanul echipei de juniori Under 18 de la CSU Sibiu, Victor Bogdan a ajuns pe locul al treilea în clasamentul mondial la Baschet 3×3. La începutul anului, Federația Internațională de Baschet a publicat clasamentul mondial, iar în afara sibianului, mai avem un român în top III. Este vorba despre Radu Petrescu (Știința București), care ocupă locul I. Cei doi au reprezentat naționala U18 la Campionatul European (locul 9) și Campionatul Mondial (locul 8). Victor Bogdan este conducător de joc la CSU Sibiu. El este antrenat de Alexandru Kovacs. În actuala stagiune, Victor și colegii săi au obținut 14 victorii din 16 meciuri.

victor bogdan”Suntem extrem de mândri de această veste și îl felicităm pe Victor Bogdan! Trebuie felicitați și părinții acestuia pentru toate eforturile și susținerea pe care o oferă lui Victor și fratelui său, Paul, care este și el component al echipei noastre de juniori Under 18. Sunt sigur că un rol important îl are și antrenorul BC CSU Sibiu U18, Alexandru Kovacs, alături de care Victor se antrenează cu echipa, de ani buni. Felicitări tuturor! Aceasta clasare vine să certifice seriozitatea și eforturile depuse de juniorii noștri, alături de antrenori, pentru a obține performațe notabile pentru Sibiu”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu U18Anul trecut s-a consemnat o pagină importantă în istoria baschetului 3×3, acesta fiind inclus pe lista disciplinelor olimpice. ”Când am început antrenamentele nu am crezut că este o competiție așa serioasă. Apoi, am fost la Campionatul Mondial din China și a fost o experiență de nedescris. Pe urmă, am avut europenele care au părut pentru antrenori și mai puternice ca mondialul. Au fost tot pași în față și când am terminat europenele am fost cel mai bine pregătit. Am venit în vârf de formă de la lot, mi-a prins super bine! Eu și Petrescu merităm locurile acestea. Mă bucur că el m-a întrecut pentru că mă ambiționează să-l întrec eu anul acesta!, a declarat Victor Bogdan.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.