6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Turneul de la Sankt Petersburg: o româncă a trecut mai departe, o alta a fost eliminată

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Irina Begu Fan Page FacebookCompetiția puternică din Rusia a adus la start tenismene foarte bune încă din primul tur. Dovada cea mai bună a fost faptul că Irina Begu și Sorana Cîrstea, numărul 36 și 37 WTA au avut parte de adversare tari încă de la început. Una dintre ele a reușit să se califice în optimi, iar cealaltă a fost eliminată. Irina Begu a intrat prima în concurs. Ea a jucat împotriva nemțoaicei Andreea Petkovic, adversară care poate învinge pe oricine, la fel cum în orice moment poate să și piardă, fiind extrem de inconstantă în evoluții. Partida a durat 2 ore, iar la final, românca s-a impus în două seturi, 7-6, 6-1. Cu acest succes, Irina și-a asigurat 42 de puncte WTA și va lupta pentru un loc în sferturi cu învingătoarea meciului dintre rusoaica Elena Vesnina (21 WTA) și Petra Kvitova (29 WTA).
Început grozav, continuare dezastruoasă   
http://tenisite.infoSorana Cîrstea nu a reușit același lucru ca Begu, fiind eliminată în primul tur de Dominika Cibulkova. A fost 5-7, 2-6 în favoarea tenismenei din Slovacia. Românca a început jocul foarte bine. Sorana a câștigat primele patru game-uri și părea că va câștiga primul set ușor. Nu a fost cazul, Cibulkova a luat trei game-uri la rând, iar apoi, la 5-3 pentru Cîrstea, a câștigat cele patru game-uri rămase și s-a impus cu 7-5. Nu s-a oprit aici, a terminat seria doar la șapte game-uri consecutive, ajungând să conducă în setul II cu 3-0. Sorana nu a reușit exact ce a făcut oponenta sa în primul set și a mai câștigat numai două game-uri, 2-6. În faza următoare, Dominika Cibulkova o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect