Acum citesti:
CSU a făcut spectacol în deplasarea de la Timișoara
Intreg articolul 2 minute de lectura

CSU a făcut spectacol în deplasarea de la Timișoara

csu sibiuRadu Paliciuc și compania au învins fără emoții pe terenul celor de la Timba Timișoara. CSU Sibiu s-a impus la 25 de puncte diferență, scor 111-86. Toate cele patru sferturi ale partidei de sâmbătă seara au fost câștigate de către elevii lui Dan Fleșeriu, 35-25, 21-20, 29-22 și 26-22. Meciul a contat pentru runda cu numărul XVII din Liga Națională de Baschet Masculin.

Antrenorul ”vulturilor” a acordat minute tuturor baschetbaliștilor, precum a și spus la finalul penultimului joc disputat de echipa sa. La sfârșit, Fleșeriu s-a declarat mulțumit de prestația lor per total, dar nemulțumit pentru faptul că adversarii au marcat așa multe puncte. ”A fost un meci pe care, din păcate pentru noi, l-am luat mai ușor decât ar fi trebuit și am primit o mulțime de puncte. Obiectivul nostru era să îi limităm pe cei de la Timba, în ceea ce privește punctele marcate, dar acum nu mai are rost pentru că e mare diferență între ceea ce ne-am propus și ce am reușit. A fost un meci în care am putut da ocazia tuturor baschetbaliștilor să joace și unii dintre ei nu au făcut-o rău deloc. Urmează Cupa României și sperăm să reușim să ne regăsim forma în care am jucat acum două și trei săptămâni. Sper să putem câștiga primul meci. Acela este cel mai important, cu BC SCM Timișoara și mă aștept ca jucătorii să dea absolut totul în acea partidă. Apoi, vom vedea!”, a spus tehnicianul lui CSU.

Tyler Laser (18 puncte), Mirel Dragoste (14), Marcel Davis (14), Daniel Gheorghe (12),  Wilhelm Brosser (11), Bogdan Popescu (10),  Radu Paliciuc (8), Andrei Petică (7), Monyea Pratt (7), Lawrence Kinnard (6) și Chris Cooper (4) au fost baschetbaliștii care au marcat pentru CSU Sibiu.

Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU Sibiu în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă și de Consiliul Județean Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.