Acum citesti:
Spectacolul de Champions League revine în Sala Transilvania! Campioana României întâlnește campioana Franței
Intreg articolul 3 minute de lectura

Spectacolul de Champions League revine în Sala Transilvania! Campioana României întâlnește campioana Franței

Adrian BratoiuCampioana României revine la Sibiu! Volei Alba Blaj poate face un pas foarte mare spre prima calificare din istorie în Playoffs 6 a Ligii Campionilor. Pentru aceasta, elevele pregătite de către Darko Zakoc trebuie să învingă din nou pe franțuzoaicele de la ASPTT Mulhouse. Partida se va disputa în Sala Transilvania, mâine seară. Meciul va începe la ora 18,00. Disputa va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4 și pe http://www.laola1.tv/en-int/livestream/cs-volei-alba-blaj-asptt-mulhouse-vb-len. Intrarea în Sala „Transilvania” este liberă.

3 victorii din tot atâtea posibile                                                                                                      

Adrian BratoiuPână în acest moment, Adina Salaoru și compania au avut un parcurs extraordinar în competiția numărul I a voleiului feminin european. Volei Alba Blaj a câștigat toate cele trei partide avute, 3-1 cu Volero Zurich (acasă) și ASPTT Mulhouse (deplasare), respectiv 3-0 cu Developres SkyRes Rzeszow (deplasare). Dacă vor învinge și în meciul de mâine, blăjencele își vor asigura cel puțin locul 2 în clasament.

Clasament Grupa A:

  1. Volei Alba Blaj – 9 puncte
  2. Volero Zurich – 4 puncte
  3. Developres SkyRes Rzeszow – 3 puncte
  4. ASPTT Mulhouse – 2 puncte

Adrian Bratoiu”Ne așteaptă din nou un meci dificil în fața acestei echipe frumoase, care este invincibilă în grupa noastră. Totuși, noi nu avem nimic de pierdut, suntem pregătiți de luptă și vom încerca să destabilizăm organizarea lor ofensivă”, a declarat Magali Magail, antrenoarea echipei din Hexagon.

În tabăra gazdelor, cuvântul de ordine este victoria. Cu un ascendent moral, grație succesului de pe terenul campioanei Franței, 3-1, Volei Alba Blaj mizează și pe aportul publicului, care a creat o atmosferă senzațională la primul meci din grupă. ”Meciul de miercuri cu Mulhouse va fi unul dificil, mai ales că vine după partida de la Târgoviște. Însă, noi ne-am pregătit bine pentru acest joc și am studiat echipa franceză destul de bine. Am obținut acolo un rezultat foarte bun și este bine că jucăm împotriva lor atât de repede, în fața minunaților noștri suporteri. Sper că sala din Sibiu va fi plină! La fel ca data trecută, suntem pregătite de luptă și vrem să venim la Blaj cu o nouă victorie din Liga Campionilor. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi, pentru calificarea în faza următoare a competiției”, a declarat Mariana Aquino, jucătoare la Volei Alba Blaj.

În celălalt meci al grupei, Developres SkyRes Rzeszow primește vizita echipei Volero Zürich. Partida se va desfășura tot în 7 februarie, de la ora 19:00 (ora României).

Adrian Bratoiu Adrian Bratoiu Adrian Bratoiu Adrian Bratoiu Adrian Bratoiu Adrian Bratoiu Adrian Bratoiu Adrian Bratoiu Adrian Bratoiu

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.