Acum citesti:
Baschetbaliștii sibieni au plecat la Sf.Gheorghe! CSU va lupta pentru Cupa României cu alte șapte echipe
Intreg articolul 3 minute de lectura

Baschetbaliștii sibieni au plecat la Sf.Gheorghe! CSU va lupta pentru Cupa României cu alte șapte echipe

IMG_5753BC CSU Sibiu a plecat la Sfântu Gheorghe cu un moral foarte bun. ”Vulturii” sunt printre cele opt echipe care se vor lupta pentru trofeu și pornesc cu șanse bune la medalii. Galben-albaștrii au 13 victorii și 4 înfrângeri în campionat. În sferturile Cupei, elevii lui Dan Fleșeriu vor întâlni BC Timișoara, echipă pe care au învins-o cu mai puțin de o lună în urmă, 81-73. Partida se va disputa în 11 februarie, cu începere de la ora 17,15. Jocul va fi transmis în direct pe Digi Sport. Primul obiectiv al sibienilor este victoria în acest meci și accederea în ”careul de ași” al competiției.

„Suntem la al treilea meci cu echipa bună a Timișoarei. Va fi un meci extrem de greu, ca și celelalte. Timișoara are jucători valoroși pe toate pozițiile din teren, au jucători de rezervă foarte buni, români foarte buni, deci vom avea un meci extrem de greu. Noi suntem într-un moment suficient de bun care ne permite să ne gândim la o victorie, dar evident, va depinde de forma de moment, dar și de puțin noroc, de atmosfera din sală și de cum ne vom obișnui cu mingea de joc, pentru că va fi o minge diferită de cea cu care suntem obișnuiți. Toți factorii care vor fi în jurul echipei, la momentul respectiv, vor conta. Dar noi, cel puțin asta simt de la băieți, suntem pregătiți și dornici de a începe, în sfârșit, meciurile cu miză, pentru a câștiga ceva concret. Nu discutăm de celelelate meciuri. Discutăm de un meci, iar dacă îl vom câștiga pe cel de duminică, vom vedea mai departe. Nu preferăm, cu siguranță, pe nimeni, totul depinde de noi, așa cum am arătat și în turul de campionat, și în perioada scursă din retur. Dacă noi ne-am prezentat bine am câștigat, dacă nu am pierdut, mai puțin a contat adversarul”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Întregul program este următorul:

10 Februarie (sferturi)

Phoenix Galați – CSM Oradea (ora 17,15, în direct pe FRB TV și www.prosport.ro; sfertul 1 )

Timba Timișoara – Steaua București (ora 20, 00, în direct pe FRB TV și www.prosport.ro; sfertul 4 )

11 Februarie (sferturi)

CSU Sibiu – BC Timișoara (ora 17,15, în direct pe Digi Sport; sfertul 2)

BCM Pitești – Universitatea Cluj (ora 20,00, în direct pe Digi Sport; sfertul 3)

12 Februarie (semifinale)

Învingătoare Sfertul 1 vs Învingătoare Sfertul 4 (ora 17,15, în direct pe Digi Sport)

Învingătoare Sfertul 2 vs Învingătoare Sfertul 3 (ora 20,00, în direct pe Digi Sport)

13 Februarie

FINALA MARE (ora 19,00, în direct pe Digi Sport)

 

După terminarea Cupei, o zi mai târziu, în 14 februarie, o parte din componenții echipei vor participa la All Star Game. Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU Sibiu în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă și de Consiliul Județean Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.