8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Partidă superbă între Niculescu și Sharapova! Românca s-a calificat mai departe la Doha

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Monica Niculescu FacebookPrima întâlnire dintre Monica Niculescu și Maria Sharapova a produs un tenis de foarte bună calitate. 2 ore și 40 de minute s-au luptat cele două jucătoare pentru accederea în turul secund al turneului de la Doha (Qatar). La final, românca a triumfat în trei seturi. Niculescu a pierdut setul inaugural, 4-6, dar a revenit superb și le-a câștigat pe următoarele două, 6-4, 6-3. A fost o partidă superbă, iar Monica și-a trecut o nouă victorie importantă în palmares. În faza următoare, numărul 92 WTA o va întâlni pe învingătoarea jocului dintre slovaca Magdalena Rybarikova și tenismena din Oman, Fatma Al Nabhani.

http://romaniatenis.roMonica este cea de-a doua jucătoare din țara noastră care se califică în turul II, după Mihaela Buzărnescu. Puțin mai devreme, Buzărnescu a trecut în două seturi de ucraineanca Lesia Tsurenko, scor 7-5, 6-4. Partida a durat o oră și 59 de minute. Pentru Mihaela urmează o partidă infernală în fața letonei Jelena Ostapenko, câștigătoarea Roland Garros.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect