Acum citesti:
PERFORMANȚĂ FANTASTICĂ! Andreea Dragoman s-a calificat la Jocurile Olimpice de Tineret
Intreg articolul 2 minute de lectura

PERFORMANȚĂ FANTASTICĂ! Andreea Dragoman s-a calificat la Jocurile Olimpice de Tineret

Andreea Dragoman India3Cel mai bun sportiv al județului nostru din ultimii patru ani de zile a reușit o nouă performanță colosală la tenis de masă! Andreea Dragoman și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice de Tineret, la numai 17 ani. Jucătoarea născută în Mediaș a făcut o demonstrație de ping-pong de cea mai înaltă calitate la turneul de calificare pentru JO. La Hodonin (Cehia), Andreea a câștigat toate cele 5 meciuri avute. În turul I, Andreea s-a impus în fața jucătoarei Rui Xuan Goi (Singapore), scor 4-1. În turul al doilea, a urmat rândul finlandezei Annika Lundstrom să fie învinsă fără drept de apel de româncă, scor 4-0. În sferturi, Andreea a câștigat în fața turcoaicei Ozge Yilmaz, scor 4-3. În semifinale, Ka Yee Lee (Hong Kong) a fost adversara care a încercat să se opună accederii medieșencei în finală, dar Andreea a triumfat până la urmă, tot 4-3. Cu puțin timp în urmă a avut loc marea finală. Acolo, Dragoman a fost superioară Andreei Pavlovic din Croația și s-a impus cu 4-2 la seturi.

Aici puteți vedea semifinala (min.16:00-1.06:30) și finala (2:14:00-3:03:00) Andreei Dragoman la turneul din Cehia:

Federatia Romana de Tenis de Masa FacebookJocurile Olimpice de Tineret vor avea loc în capitala Argentinei, Buenos Aires. Evenimentul se va desfășura în perioada 6-14 octombrie. Vor participa cei mai buni sportivi din lume, la 36 discipline.

Andreea Dragoman este legitimată la CSM Mediaș. Ea a început sportul de performanță alături de antrenorul Gheorghe Vaida. În acest moment, ea este pregătită de către Dan Daniel.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.