Acum citesti:
Interstar, victorie cu Manchester United la un turneu din Germania
Intreg articolul 3 minute de lectura

Interstar, victorie cu Manchester United la un turneu din Germania

IMG-20180211-WA0029Fotbaliștii de la Interstar au încheiat periplul nemțesc cu un succes de mare prestigiu și meciuri împotriva unor cluburi de renume. În zilele de 10 și 11 februarie, echipa de 2006 a participat la Frankenwald Cup (Helmbrechst) și Fichtelgebirgs Cup (Arzberg), turnee care au reunit la start cluburi de renume precum Manchester United, Fulham, Herta Berlin sau Sparta Praga. Sâmbătă, la Helmbrechst, juniorii pregătiți de Daniel Murășan și Mircea Soare au încheiat turneul pe locul 8, pierzând calificarea din grupă la golaveraj. Câștigătorii au fost cei de la Manchester United, urmați de Sparta Praga și Herta Berlin. Apoi, o zi mai târziu, la Arzberg, turneul a fost mult mai bun dpdv al rezultatelor pentru sibieni, care au jucat finala mică. Duminică va rămâne în istoria fotbalului sibian drept ziua în care FCI a învins Manchester United, scor 4-2, Team Baltic (3-0) și SC Arzberg (7-0). În finala mică, Herta Berlin s-a impus în fața roș-albaștrilor, 1-0, în ultimele secunde ale jocului. Trofeul a fost adjudecat de Sparta Praga. Vlad Vicențiu de la Interstar a fost golgeterul turneului.

FCI”Am onorat cu succes invitația organizatorilor, în spetă cluburi de mare tradiție ca Hertha Berlin și Sparta Praga,prin Scoala de Fotbal Germano-Ceha ( Robert Kilin). Am fost felicitați la sfârșitul celui de-al doilea turneu pentru onorabilul loc 4, dacă ținem cont că Manchester United și Fulham au terminat pe locurile de după noi. Suntem mândri de acești copii ai Sibiului și ai României, care susținuti de către părinții lor au arătat că avem viitor. Sperăm ca în cațiva ani să-i vedem reprezentând Sibiul, la fel de onorabil, în Liga I, la FC Hermannstadt”, a declarat Dorin Zotinca, coordonatorul tehnic al clubului.

IMG-20180210-WA0002Dennis Berta, Iustin Chirilă, Casian Soare, Darius Cosma, Valentin Drăghescu, Luca Stănese, Vlad Vicențiu, Andreas Birbic, Ianis Gândilă, Ștefan Veștemean și Vlad Cărpinișan a fost lotul grupei de copii născuți în anul 2006.  ”În cadrul turneelor de acest gen se joacă un fotbal din altă galaxie. De multe ori am reușit să ne ridicăm la nivelul impus și cerut de o astfel de competiție. Totul este parcă desprins din altă lume, începând cu infrastrucutura și organizarea, și încheiând cu valoarea echipelor. Am avut parte cu toții de o nouă experiență pozitivă. Felicit întreg lotul de jucători pentru dăruire, curaj, munca depusa și evoluțiile avute. Multumesc colegilor din staff-ul tehnic și de conducere al clubului pentru sprijinul acordat, precum și părinților, copiilor și sponsorilor. Consider că am reprezentat Sibiul așa cum se cuvine”, a declarat antrenorul Daniel Murășan.
FCI3 FCI2 FCI1

 

 

 

 

Credit foto – ASFC Interstar Facebook

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.