4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Simona Halep s-a retras de la Doha!

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

www.romaniatv.netTenismena din România nu va mai juca meciul de mâine cu Muguruza. Simona Halep a decis să se retragă din turneu după ce durerile la picior nu au lăsat-o nicio zi în Qatar. Astfel, Garbine Muguruza s-a calificat automat în finala competiției. ”Sunt surprinsă că am putut juca 3 meciuri și le-am câștigat. Am simțit dureri în fiecare zi, așa că nu a fost ușor de controlat. Nu am avut mult timp să mă recuperez din cauza acestui turneu, dar astăzi a fost prea mult așa că am decis să mă retrag! Mă retrag pentru că nu mai pot juca și va fi periculos dacă o să forțez. Este același picior ca la Melbourne. Am vorbit cu doctorul meu. A spus că nu am avut suficient zile de recuperare și că am nevoie de mai multe. RMN-ul arată că am lichid și tendinită la cel de-al patrulea deget. Trebuie să am grijă și să mă gândesc prima dată la sănătatea mea”, a declarat Simona la conferința de presă ce a urmat calificării în semifinale.
Numărul II WTA va reveni pe teren, fie la Indian Wells, fie după turneul american, totul depinzând de cum va merge recuperarea sa. ”Cu siguranță nu voi juca până la Indian Wells. O să decid înainte de turneu dacă o să pot juca. Pentru moment nu pot spune multe, trebuie să o iau zi cu zi și să văd cum merge recuperarea”, a mai spus Halep.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect