Acum citesti:
Încă un meci plin de goluri între sibieni și craioveni! HC Sibiu a făcut scor
Intreg articolul 3 minute de lectura

Încă un meci plin de goluri între sibieni și craioveni! HC Sibiu a făcut scor

GHOSTM (68)Meciul din etapa a XIII-a dintre HC Sibiu și Universitatea Craiova nu a dezamăgit nici de această dată! Cele două echipe au avut încă un joc plin de goluri, singura diferență față de precedentele întâlniri directe fiind faptul că partida nu a fost echilibrată. Sibienii au fost clar superiori duminică seara în Sala Transilvania. Ei s-au impus la 15 goluri diferență, scor 42-27 (22-14). Grație victoriei, cele două formații și-au inversat locurile în clasament, astfel că HC Sibiu a urcat pe poziția a cincea, în vreme ce oltenii au coborât pe șase.

Cele două formații au mers ”cap la cap” în debutul confruntării, după care handbaliștii sibieni s-au desprins la trei goluri, 10-7. Diferența s-a mărit încet, încet, iar până la pauză, Radu David și compania și-au asigurat un avans de opt goluri. În partea secundă, handbaliștii sibieni au continuat să domine partida, distanțându-se și mai mult pe tabelă, spre bucuria fanilor prezenți în tribune. Jucătorii au oferit numeroase faze spectaculoase și au înscris gol după gol câștigând la final 42-27.

GHOSTM (70)„Ei veneau după o victorie cu Poli Timișoara, la 14 goluri, și noi veneam după o înfrângere neașteptată la Sighișoara. A fost o victorie pe care ne-am dorit-o mult, mai ales că ei erau, înaintea acestei partide, cu un punct în fața noastră în clasament. Mă bucur că a fost o victorie categorică, la scor, nu s-a lăsat loc de interpretare și cred că s-a văzut pe teren diferența dintre cele două echipe. Jucătorii s-au descurcat foarte bine, au ascultat indicațiile și pot să spun că am arătat ca o adevărată echipă. Cei care ni s-au alăturat înaintea returului de campionat s-au integrat foarte bine și au venit cu un mare plus pentru echipă. Mă bucur, de altfel că am oferit spectacol publicului! Suporterii au fost extraordinari, sperăm ca numărul lor să crească din ce în ce mai mult”, a declarat antrenorul HC Sibiu, Matei Damian.

În partida cu Universitatea Craiova, antrenorul Matei Damian a folosit toți handbaliștii de pe bancă. Principalul marcator al echipei a fost Radu David, cu 9 goluri. Robert Fekete (7), Robert Micloș (6), Adrian Pasere (5), Mihai Blaga (3), Klaus Ungar (3), Răzvan Briotă (3), Darius Apolzan (2), Bogdan Verza (2) și Florin Ramba (2) au marcat celelalte goluri.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.