Acum citesti:
Meci foarte slab, înfrângere clară: Dinamo – Gaz Metan 3-0
Intreg articolul 3 minute de lectura

Meci foarte slab, înfrângere clară: Dinamo – Gaz Metan 3-0

Gaz Metan a pierdut fără drept de apel partida de luni seara, 0-3, în deplasare cu Dinamo, la capătul unei partide foarte slabe a jucătorilor lui Cristian Pustai. Primele 15 minute ale partidei au fost unele de tatonare, cu Dinamo având inițiativa, însă fără nicio ocazie notabilă. Prima oportunitate a partidei le-a aparținut dinamoviștilor în minutul 20, șutul lui Daniel Popa din interiorul careului fiind reținut de Răzvan Pleșca. Al doilea șut al dinamoviștilor a venit în minutul 24, același Pleșca reținând cu siguranță șutul lui May Mahlangu. Primul șut al medieșenilor spre poarta dinamoviștilor a venit în minutul 24, șutul lui Ionuț Neagu de la marginea careului trecând pe lângă poartă. Dinamoviștii au deschis scorul înminutul 35 prin Ivan Pesic, care a profitat de o greșeală mare a lui Critstian Sîrghi și a șutat fără speranță pentru Pleșca din aproximativ 10-11 metri. Gaz Metan nu a reușit nicio acțiune periculoasă până la pauză, astfel încât dinamoviștii au intrat în avantaj la pauză.

Dinamoviștii au avut o dublă ocazie colosală prin Gabi Torje la 3 minute de la reluare. La prima dintre ocazii Torje a reluat din foarfecă șia lovit bara transversală, iar după câteva secunde nu a reușit să reia cu capul din poziție ideală. Bucureștenii au mai ratat o ocazie foarte mare prin Daniel Popa în minutul 61, când Daniel Popa a scăpat singur, dar Răazvan Pleșca a reușit să respingă șutul acestuia în corner. Gaz Metan a replicat în minutul 68 prin Nasser Chamed, șutul acestuia trecând pe lângă poarta lui Penedo. Dinamo și-a dublat avantajul în minutul 74 când Mihai Popescu a lovit excelent cu capul o centrare trimisă din corner, Pleșca a respins, balonul i-a revenit lui Popescu și acesta a înscris. Nasser Chamed a avut ocazia să reducă din diferență în minutul 79, însă șutul său din lovitură liberă a fost respins de Penedo. A fost 3-0 până la urmă, Moldoveanu înscriind din interiorul careului în minutul 93, după o pasă excelentă a lui Romera.

În urma acestei înfrângeri, Gaz Metan rămâne cu 8 puncte în clasament, iar etapa viitoare medieșenii joacă pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Partida este programată sâmbătă, 17 martie, de la ora 18.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.