Acum citesti:
FC Hermannstadt a învins categoric Luceafărul Oradea
Intreg articolul 3 minute de lectura

FC Hermannstadt a învins categoric Luceafărul Oradea

FC Hermannstadt Facebook

Fotbaliștii de la Hermannstadt au obținut cea mai categorică victorie prin prisma scorului din 2018! Jucătorii antrenați de către Alexandru Pelici s-au impus cu 4-0 în fața Luceafărului Oradea. Golurile meciului desfășurat pe stadionul Municipal au fost marcate de Petrișor Petrescu (min.19), Radu Crișan (min.25) și Ștefan Blănaru (min.80 și min.88). Cei trei menționați, alături de Alexandru Coman, Răzvan Dâlbea, Andrei Hergheligiu și Robert Boboc au făcut un meci foarte bun.

În ciuda diferenței mari dintre cele două formații, partida nu a fost la fel de spectaculoasă ca majoritatea jocurilor disputate de FCH pe teren propriu. Sibienii au dominat partida în prima repriză, iar în cea secundă s-au retras și au stat grozav în teren, oaspeții nereușind a-și crea ocazii. Primele 14 minute au fost fără faze de poartă, doar apoi gazdele au început să-i dea emoții lui Goia. Cosmin Neagu a avut prima șansă, însă lovitura sa de cap din interiorul careului a fost prinsă de goalkeeper-ul Luceafărului. Două minute mai târziu a fost rândul lui Dâlbea să rateze deschiderea scorului, execuția sa din afara careului lovind bara. Orădenii nu au mai scăpat și a treia oară, Hergheligiu a pasat lui Petrișor Petrescu, iar acesta a șutat perfect la colțul lung. În minutul 27, FC Hermannstadt s-a desprins la două goluri. Același Hergheligiu a avut assist-ul, diferența fiind că de data aceasta la finalizare a fost Radu Crișan. Fundașul a reluat imparabil cu capul o centrare excelentă a colegului său. Nu au mai fost ocazii până la pauză, cele două echipe intrând la cabine la scorul de 2-0 pentru sibieni.

Partea a doua a fost o măiestrie tactică a lui Alex Pelici, care a lăsat spectacolul deoparte, elevii săi au închis toate spațiile libere, și-au ”adormit” oponenții și au lovit fără milă pe contraatac. Numai două ocazii au fost în repriza secundă, ambele pentru FCH. În amândouă Sibiul a reușit să marcheze, eficiența fiind de 100%, cum rar au reușit gazdele în acest sezon. Blănaru a scăpat pe contraatac de două ori, a câștigat duelul cu adversarul său și l-a învins de fiecare dată pe Goia. Prima oară în minutul 80, iar a doua oară în minutul 88. S-a terminat 4-0 pentru FC Hermannstadt. Rezultat care îi menține pe Dâlbea și compania pe locul II cu 68 de puncte. Pe prima poziție se află Dunărea Călărași (71 pct.), iar pe trei este Chindia Târgoviște (58 pct.), cu un joc mai puțin.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.