Acum citesti:
HC Sibiu a ratat prima victorie cu U Cluj
Intreg articolul 2 minute de lectura

HC Sibiu a ratat prima victorie cu U Cluj

HC Sibiu a încheiat cu o înfrângere partida din etapa cu numărul XVII a Diviziei A. Roș-negrii nu au reușit nici de această dată să învingă CS Universitatea Cluj, deși au avut o oportunitate bună. Oaspeții s-au impus la două goluri diferență, scor 28-30 (15-12). Startul partidei din Sala Transilvania a fost dat de cel mai bun judoka din România, sibianul Daniel Natea. Scorul a fost egal, 2-2, până în minutul patru, după care adversarii au preluat conducerea. Deciși să dea totul pe teren pentru a sparge gheața în confruntările împotriva ”șepcilor roșii”, handbaliștii sibieni au luptat pentru a reveni în joc și au semnat egalarea în minutul 23, când tabela de marcaj indica 11-11. Jucătorii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea au continuat evoluția bună și au trecut la conducere, intrând la pauză cu un avans de trei goluri, 15-12. Începutul celei de-a doua reprize a aparținut tot gazdelor, care și-au dublat avantajul, 22-16 în minutul 41.

Nu a fost suficient, clujenii au marcat 6 goluri consecutive și au restabilit egalitatea, iar finalul le-a aparținut tot lor reușind să se impună cu 30 la 28. „După ce echipa clujeană a început mai bine prima repriză, am revenit și am jucat bine până la pauză. Am început a doua repriză bine, ne-am dus la șase goluri, după care a fost un blocaj. Echipa clujeană a prins curaj, este o echipă bună și pe final a gestionat mult mai bine fazele de joc. Au fost mai lucizi decât noi. Am avut foarte multe greșeli neforțate, mai ales în ultima parte a jocului”, a declarat antrenorul HC Sibiu, Matei Demian.

Adrian Pasere a fost cel mai bun marcator al disputei. El a înscris 7 goluri. Pentru HC Sibiu au mai ”punctat” Radu David (6), Robert Fekete (3), Darius Apolzan (3), Răzvan Briotă (3), Robert Micloș (3), Klaus Ungar (2) și Adrian Șuteică (1). După acest eșec, HC Sibiu rămâne pe locul 5 în clasamentul întrecerii. ”Urșii” au 24 de puncte. În etapa următoare, formația sibiană va juca în deplasare la Oradea. Meciul va avea loc în 22 aprilie.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.