Acum citesti:
Pelici, înaintea semifinalei cu Gaz Metan: ”Este încă un prilej pentru noi să ne măsurăm forțele cu o echipă din Liga 1”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Pelici, înaintea semifinalei cu Gaz Metan: ”Este încă un prilej pentru noi să ne măsurăm forțele cu o echipă din Liga 1”

Turul semifinalei Cupei României împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș a fost prefațat de către antrenorul principal al celor de la FC Hermannstadt. Alexandru Pelici consideră faptul că este o mândrie pentru județul Sibiu să aibă o echipă în finala acestei competiții. El a mai declarat faptul că formația sa nu are probleme de lot și partida va fi o nouă oportunitate de a juca cu o adversară de prima ligă. ”Ne dorim să ne prezentăm cât mai bine, așa cum am făcut de fiecare dată când am jucat împotriva unei echipe din Liga 1. Va fi un nou prilej pentru noi să ne măsurăm forțele cu o echipă care joacă în eșalonul în care vrem să ajungem și noi, din vară. Desigur, Gaz Metan pornește ca favorită, pentru că este echipa din Liga 1, dar vom încerca să câștigăm această luptă și să ne calificăm. Nu avem probleme de lot, nu sunt accidentați. Sperăm ca jucătorii care vor intra în teren mâine să dea tot ce pot pentru a ne apropia victoria și de a profita de avantajul terenului propriu. Așteptăm spectatorii la stadion într-un număr cât mai mare. Este o bucurie pentru județul Sibiu, o mândrie ca o echipă să ajungă în finala Cupei României, indiferent care va fi ea. Cel mai bun să câștige! Sper ca cei mai buni să fim noi. Pentru mine, personal, va fi un motiv de bucurie să îl întâlnesc pe unul dintre antrenorii cei mai titrați din fotbalul românesc, pe Cristi Pustai, care este, din punctul meu de vedere, un model de comportament și cultură atât în fotbal, cât și în afara lui”, a spus Pelici.

FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș se joacă astăzi de la ora 17,00. Disputa va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Aici puteți vedea un video despre ce înseamnă meciul pentru echipa gazdă:

Scriem istorie împreună! Ne vedem pe stadion!

FC Hermannstadt vs Gaz Metan Mediaş

Posted by FC Hermannstadt on Tuesday, April 17, 2018

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.