13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FC Hermannstadt organizează ediţia a V-a a Cupei Municipiului Sibiu

Cele mai citite

FC Hermannstadt organizează și în această vară Cupa Municipiului Sibiu la minifotbal. Evenimentul va avea loc în zilele de 16 şi 17 iunie, pe terenul sintetic din imediata vecinătate a Stadionului „Municipal”. La fel ca în anii precedenţi, la competiţie vor participa 32 de echipe. Acestea vor fi împărţite pe grupe. Meciurile din grupe se vor desfăşura în prima zi, iar în cea de-a doua vor avea loc jocurile din fazele eliminatorii. „Am ţinut neapărat să continuăm tradiţia şi să organizăm, în luna iunie, o nouă ediţie a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal, chiar dacă, anul acesta, nu mai beneficiem de sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu. Această competiţie a devenit una tradiţională în peisajul minifotbalului românesc şi prezintă tot mai mult interes în rândul amatorilor acestui sport. Este un sport care câştigă tot mai mult teren în ţara noastră. România are în palmares 6 titluri europene la minifotbal. Sunt aşteptate la Sibiu echipe nu numai din localitate, ci şi din ţară, unele chiar cu prezenţe în Liga Campionilor. Minifotbalul ocupă un loc special în inimile noastre, ale celor din „familia FC Hermannstadt”. Nu vom uita niciodată că am pornit la drum cu o echipă de minifotbal, care ne-a adus atât de multe satisfacţii, cum se întâmplă acum şi cu echipa de fotbal care bate la porţile Ligii 1 şi care este pe cale să bifeze a treia promovare consecutivă. Anul acesta, Cupa Municipiului Sibiu are un nou partener, firma Metropolis. Le mulţumim că ni se alătură în organizarea acestui eveniment”, a declarat preşedintele FC Hermannstadt, Teodor Birţ.
Înscrierile la ediţia din acest an a Cupei Municipiului Sibiu vor fi demarate în data de 28 mai şi vor dura până în 1 iunie. Prioritate vor avea echipele care au participat şi la alte ediţii ale evenimentului organizat de FC Hermannstadt. Înscrierile vor putea fi făcute atât online, pe pagina de Facebook a clubului, cât şi telefonic şi la sediul clubului. Fiecare echipă va prezenta un lot format din 15 jucători, iar meciurile se vor desfăşura după regulamentul de minifotbal.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect