Acum citesti:
Meci slab pe Municipal! Hermannstadt, a doua remiză consecutivă în campionat
Intreg articolul 2 minute de lectura

Meci slab pe Municipal! Hermannstadt, a doua remiză consecutivă în campionat

FC Hermannstadt Facebook

Jucătorii de la FC Hermannstadt și Metaloglobus București au oferit o partidă slabă celor prezenți pe stadionul Municipal și în fața televizoarelor. Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0. Gazdele au controlat meciul, dar fără a-și crea multe ocazii, pe când oaspeții au părut temători și s-au apărat bine reușind să devină a treia formație care pleacă cu un punct de la Sibiu. Prima fază importantă a disputei a venit abia în minutul 65. Olivian Surugiu a încercat o execuție pretențioasă, șutul său din voleu fiind reținut de portarul Robert Geantă. La faza următoare, același Surugiu a încercat poarta, dar a tras pe lângă. Finalul a aparținut tot gazdelor, însă execuția lui Blănaru a trecut puțin pe lângă vinclu și meciul s-a terminat 0-0.

FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz, Mihai Stancu, Cătălin Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile, Robert Boboc, Răzvan Dâlbea (Alexandru Curtean, min.75), Petrișor Petrescu, Sabin Lupu (Ștefan Blănaru, min.60), Andrei Hergheligiu (Olivian Surugiu, min.60) și Bogdan Rusu.

Cu acest rezultat, FCH acumulează 82 de puncte și rămâne pe locul doi în clasament. De partea cealaltă, Metaloglobus a ajuns la 38 de puncte și rămâne pe poziția a patrusprezecea.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.