1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Înfrângere la ultima partidă: FC Botoșani – Gaz Metan 2-0

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Gaz Metan a pierdut ultima partidă din actualul sezon al Ligii I, scor 0-2, în deplasare cu FC Botoșani într-un meci în care ambele formații nu mai aveau griji în privința retrogradării. Partida a început furtunos, iar Gaz Metan a primit un penalty în minutul 4, după ce Darius Olaru a fost faultat în careu de Plămadă. Același Olaru a șutat însă slab de la punctul cu var, portarul botoșănenilor reușind să respingă. Tot Gaz Metan a avut a doua ocazie a partidei în minutul 19, când în urma unei lovituri de colț Iulian Cristea a reluat foarte bine, însă mingea a fost respinsă de pe linia porții de un apărător al gazdelor. Prima ocazie a botoșpnenilor a venit în minutul 30. Mihai Roman a reușit o acțiune persoanlă foarte bună, a driblat mai mulți apărători ai medieșenilor, însă șutul său a fost respins de Răzvan Pleșca. Același Roman a fost foarte aproape de gol în minutul 34, șutul său din lovitură liberă lovind transversala porții Gazului Metan.
FC Botoșani a deschis scorul la 10 minute de la începutul reprizei secunde. Acesta a primit o pasă excelentă în careu din partea lui Chitoșcă și a înscris cu un șut din cădere cu un șut bine plasat. În minutul 62, moldovenii și-au dublat avantajul prin Lorand Fulop, care a reluat în poartă cu capul o centrare perfectă a lui Mihai Roman. Prima oportunitate a Gazului Metan în repriza secundă a veni tîn minutul 70, când șutul lui Sergiu Popovici a fost respins cu piciorul de portarul gazdelor. Medieșenii au mai avut o dublă ocazie aproape de finalul partidei, prin Rondin și Tîrvoceanu, însă partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea gazdelor. Gaz Metan încheie sezonul cu 30 de puncte, iar pentru jucătorii medieșeni urmează două săptămâni de vacanță. Reunirea lotului în vederea pregătirii noului sezon competițional este programată pentru data de 18 iunie.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect