13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Un nou meci-spectacol? Gaz Metan întâlnește, duminică seara, FCSB

Cele mai citite

Gaz Metan are parte, duminică seara, de o nouă partidă deosebit de dificilă pe teren propriu. După ce a câștigat cu 3-2 partida cu Dinamo de la începutul acestei săptămâni, medieșenii sunt liderii Ligii I, cu 7 puncte, fiind singura echipă care are două victorii după primele 3 etape. Duminică, FCSB ajunge la Mediaș pentru partida cu jucătorii lui Mihai Teja. Meciul cu bucureștenii se anunță unul extrem de dificil în condițiile în care FCSB a reușit să câștige ultima partidă din Liga I la scor, 4-0, cu Poli Iași. Meciul dintre Gaz Metan și FCSB e programat duminică seara de la ora 21.
„Meciul cu FCSB este unul fosrte greu, la fel cum a fost și cel cu Dinamo. Sunt două echipe cu nume, cu loturi de jucători cu foarte multă calitate. Încercăm să tratăm meciul de duminică seara 200% și să încercăm să avem șansa noastră pentru a câștiga partida. Jucătorii FCSB-ului sunt într-o formă sportivă foarte bună, am văzut ultimele meciuri, au echipă puternică, un lot puternic cu jucători de calitate care pot face diferența în orice moment. Cred că au două echipe, dar noi fiind maimici sper să fim un grup mai unit decât ei și prin dorință și dăruire să câștigăm”, a spus tehnicianul Gazului Metan.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect