fbpx
Acum citesti:
După 20 de ani de la al doilea titlu, ”Mușchetarii” lui BC CSU Sibiu strâng rândurile!
Intreg articolul 3 minute de lectura

După 20 de ani de la al doilea titlu, ”Mușchetarii” lui BC CSU Sibiu strâng rândurile!

BC CSU Sibiu dă startul campaniei ”Toți pentru unul, 1 pentru toți”, campanie care se va derula pe parcursul întregului sezon competițional 2018-2019.  Anul viitor va fi unul aniversar pentru suflarea galben-albastră, motiv pentru care, iubitorii baschetului sibian vor fi invitați să fie parte a unei incursiuni în timp marcate de unitate și loialitate față de ceea ce înseamnă CSU Sibiu pentru fiecare dintre ei. Prima acțiune din acest șir de evenimente pe care oficialii le vor organiza va avea loc astăzi de la ora 21,00, atunci când baschetbaliștii sibieni vor îmbrăca ”echipamentul” de mușchetar și se vor alinia în parada care dă startul unui eveniment emblematic pentru orașul nostru, ”Festivalul Medieval Cetăți Transilvane”. Înalții ”Mușchetari” ai lui Dan Fleșeriu se vor prezenta în fața fanilor, după ce vor parcurge strada Cetății, de la Turnul Dulgherilor, spre pietonala Nicolae Bălcescu.

În 1999, CSU Sibiu cucerea cel de-al doilea titlu de campioană a României la baschet, bucurând un oraș întreg! Antrenorul Mircea Vulc, alături de Elemer Tordai,  Benny Pelger, Claudiu Muntean, Cornel Alecu, și restul ”mușchetarilor” din acea perioadă încă romantică a baschetului românesc se remarcau prin unitate, spirit, mândrie și loialitate. Chiar dacă acea performanță nu a mai fost atinsă pe terenul de joc, legenda lor este încă vie iar orașul și echipa și-au menținut de-a lungul anilor valorile moștenite de această generație de aur. Celor care acum 20 de ani formau linia întâi li se alătura astăzi mii de tineri educați în același spirit galben-albastru, toți țintind spre un singur scop măreț: gloria baschetului sibian!

Campania se va derula atât pe social media, cât și în cadrul programelor pe care clubul le-a pregătit, experiența fanilor urmând a fi una completă anul următor, în cadrul unui eveniment surpriză.  ”Sperăm ca acest proiect unic în sportul românesc să fie unul prin care trecutul să dea mâna cu prezentul și, împreună, să scrie povestea unui viitor glorios, în galben și albastru, într-un an atât de semnificativ cum este 2019. Vineri vom avea prima ieșire publică a noii echipe, în cadrul unui eveniment de excepție care se apropie de aniversarea a 20 de ani, așa cum aniversăm și noi anul acesta. Ne face mare plăcere să fim parte a Paradei Festivalului Medieval Cetăți Transilvane, paradă atât de îndrăgit de publicul sibian iubitor de cultură și sport. Cred că evenimentul poate servi drept exemplu în ceea ce privește colaborările pe care instituțiile sibiene reușesc să le stabilească, indiferent de domeniu, dar având în vedere mereu publicul sibian atașat față de tot ce înseamnă tradiție, cultură și sport”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.