fbpx
Acum citesti:
Proteste la stadionul Municipal. Fanii s-au săturat: ”Neputința voastră, distruge echipa noastră”
Intreg articolul 3 minute de lectura

Proteste la stadionul Municipal. Fanii s-au săturat: ”Neputința voastră, distruge echipa noastră”

Fanii sibieni au protestat în această seară în fața stadionului Municipal din cauza modului în care se mișcă lucrurile la stadion și datorită nerespectării promisiunilor că echipa lor va juca la Sibiu din această toamnă, iar acum noul termen ar fi martie 2019. ”Sătui de promisiuni…de 4 luni auzim tot minciuni”, ”Toată lumea vrea stadion, dar șantierul este gol”, ”Vrem acasă!”, ”Nesimțirea, la noi acasă”, ”Cu 4 muncitori nu se face primăvară!”, ”Nouă ne pasă, vrem acasă” au fost câteva din banner-ele afișate de suporteri, iar scandările ”Ole, ole, ole, ola, Sibiul este casa mea”, ”Ole, ole, ole, ola, Mureșul nu-i casa mea”, ”Ce echipă acem/Stadion n-avem/În loc să munciți/Stați și o beliți/ Sunteți nesimțiți”, ”Neputința voastră, distruge echipa noastră”, ”Vrem stadion!” s-au auzit câteva ore.

În jur de 100 de oameni au fost prezenți. Fanii nu au încredere că promisiunile vor fi respectate nici acum și spun că se minte cu nerușinare, stadionul arată jalnic în opinia lor. ”Noi ne dorim ca să fie finalizate lucrările stadionului! Este foarte greu ca echipa noastră să joace în deplasare toate meciurile. Noi suntem la fiecare meci alături de băieți și prin ceea ce facem încercăm să mișcăm ceva. Sprijinul suporterilor contează foarte mult pentru jucători și se vede și pe teren. Stadionul arată foarte rău pentru că s-a lucrat numai la pistă, jucătorii nu joacă pe pistă, joacă pe gazon. Atunci când o să vină iarnă nu vor mai continua lucrările”, a declarat Mariana.

”De 30 de ori am fost pe stadionul acesta din vară. Se minte cu nerușinare! Sunt două laturi aici, este firma de construcții și primăria. Primăria, dacă a văzut în octombrie că nu s-a făcut treaba de ce i-a mai prelungit până în martie? Aceasta este întrebarea! Eu dacă te chem pe dumneata acasă să îți fac o lucrare și vezi că nu o fac calumea nu mă dai afară din casă până la urmă? Eu am făcut pariu în mediu online și am spus că campionatul ăsta este terminat pentru noi. Cum să se facă lucrările până în martie? Nu vedeți că nu se face nimic? Stadionul arată jalnic! Nu ne bagă nimeni în seamă. Trebuie să dăm un semnal”, a declarat un alt protestatar.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.