fbpx
Acum citesti:
FC Hermannstadt începe returul cu o deplasare
Intreg articolul 3 minute de lectura

FC Hermannstadt începe returul cu o deplasare

Echipa sibiană are nevoie în continuare de puncte ”ca de aer”! Prima oportunitate de a le obține și a continua seria de două meciuri victorioase cu Vasile Miriuță pe bancă este sâmbătă, cu începere de la ora 18,00. Atunci, FC Hermannstadt va juca pe terenul lui Sepsi OSK Sf.Gheorghe, echipă clasată pe locul 7, care este în luptă la play-off. Va fi prima rundă din retur. Gazdele vin după scorul optimilor cupei, 5-0 la Mioveni, pe când oaspeții s-au calificat, 3-0 în dauna celor din Voluntari. Înaintea acestui meci, antrenorul Miriuță a declarat că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate, având în vedere că jucătorii săi vor întâlni o echipă care este ”o forță pe teren propriu”. ”Avem o deplasare grea. Aș putea spune, chiar foarte grea, la Sepsi. Știți foarte bine, Sepsi e o echipă foarte bine așezată, puternică, joacă foarte bine acasă. Are un antrenor foarte bun, pe Eugen Neagoe, care a făcut o treabă extraordinară anul trecut, a salvat-o, a câștigat play-out-ul. Anul acesta sunt acolo, în față. Noi venim după două rezultate bune, victorie la Iași și cu Voluntariul, în Cupa României. Suntem conștienți că, sâmbătă seara, ne va aștepta un meci extrem de dificil la Sepsi. Facem tot ce depinde de noi să scoatem un rezultat bun. Personal, aș fi mulțumit și cu un rezultat de egalitate. Repet, Sepsi este o forță acasă, chiar dacă a pierdut ultimul meci, cu CFR-ul, pe final. Are jucători de valoare și, părerea mea, este o forță a campionatului”, a spus Miriuță.

Tehnicianul consideră că echipa sibiană e pe drumul cel bun, după cele două victorii consecutive obținute în ultima săptămână, dar că nu a ajuns încă la nivelul pe care și-l dorește. ”Nu pot spune că suntem la 70, 80 sau 90 la sută din potențial, la cota pe care mi-aș dori-o eu, dar încet, încet ne punem pe picioare. Și dacă reușeam să câștigăm toate cele 3 meciuri pe care le-am avut, nu puteam spune: ”Ce schimbare s-a făcut!” Suntem pe drumul bun, dar să nu cădem în cealaltă parte, să rămânem la fel. În primul rând băieții, să muncească la fel ca în ultimele 3 săptămâni. În rest, nu le cer nimic”, a mai adăugat Miriuță în conferința de presă de astăzi.

Singura absență din lotul echipei FC Hermannstadt pentru meciul cu Sepsi este fundașul Nemanja Mijuskovic. Acesta e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.