fbpx
Acum citesti:
Egalul nimănui: Concordia Chiajna – Gaz Metan 0-0
Intreg articolul 2 minute de lectura

Egalul nimănui: Concordia Chiajna – Gaz Metan 0-0

Gaz Metan a remizat, luni seara, 0-0, în deplasarea de la Chiajna, într-o partidă în care Concordia nu a avut niciun șut pe spațiul porții. Prima repriză a partidei de la Chiajna nu a adus multe ocazii. Prima oportunitate a partidei le-a aparținut medieșenilor în minutul 6, Olaru fiind angajat bine în careul gazdelor, însă centrarea sa a fost reținută de portarul Alexandru Greab.

10 minute mai târziu, Chamed a tras puțin pe lângă poarta ilfovenilor dintr-o lovitură liberă de la proximativ 25 de metri. Singura oportunitate din prima repriză a gazdelor a fost consemnată în minutul 24, când șutul lui Ronaldo Deaconu de la 18 metri a trecut peste poarta lui Răzvan Pleșca.

Gaz Metan a replicat prin Ely Fernandes în minutul 40, șutul acestuia din interiorul careului trecând peste poarta Concordiei. În minutul 44, medieșenii au avut cea mai mare ocazie de gol a primei reprizei. Romeo Roberto a centrat perfect în careu, iar Ely Fernanes a reluat cu capul, balonul fiind reținut de Greab.

Tot Gaz Metan a avut prima ocazie a reprizei secunde. Pe un contraatac mingea a ajuns la Ivanov, șutul acestuia de la marginea careului fiind respins în corner de Alexandru Greab. Medieșenii au avut o nouă ocazie uriașă de gol în minutul 62, când lovitura de cap a lui Ely Fernandes a fost respinsă miraculos de Greab. Același Alexandru Greab a prins cu siguranță șutul lui Trif din minutul 88. Portarul ilfovenilor s-a făcut remarcat și la șutul lui Ivanov din primul minut al prelungirilor.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne pe locul 5, de play-off, în Liga I. Etapa viitoare, Gaz Metan joacă pe teren propriu cu FC Voluntari. Partida este programată luni, 12 noimebrie, de la ora 21.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.