fbpx
Acum citesti:
Trei victorii la rând pentru Hermannstadt
Intreg articolul 3 minute de lectura

Trei victorii la rând pentru Hermannstadt

FC Hermannstadt Facebook

Fotbaliștii sibieni traversează o perioadă foarte bună cu Vasile Miriuță. După debutul nereușit cu Astra, scor 0-2, FC Hermannstadt a câștigat următoarele trei partide și se află într-o perioadă foarte bună a jocului. Ultima ispravă a fost pe terenul lui Sepsi OSK Sf.Gheorghe, echipa revelație a sezonului competițional 2018-2019. Alb-roșii s-au impus cu 3-1, după o repriză secundă extraordinară. Meciul a fost început mai bine de FCH, Blănaru având o ocazie importantă, însă șutul său a trecut puțin peste poartă. Gazdele au replicat prin Ibrahima Tandia, care a marcat în minutul 42, fiind mai precis decât vîrful Sibiului și execuția sa nu a putut fi stopată de Căbuz.

Formă grozavă pentru Dumitriu                                                                                                               

Golul venit pe finalul reprizei nu i-a demoralizat pe oaspeți, care au revenit foarte montați de la cabine și au făcut una din cele mai bune reprize din acest campionat. În numai opt secunde, cel mai în formă jucător al lui Hermannstadt din ultimele trei etape, Lucian Dumitriu a restabilit egalitatea, după un șut excepțional de la 28 de metri. Comentatorul disputei tocmai ce citea echipa lui FCH, dar a fost întrerupt rapid de faza din 3 pase, de preluarea lui Dumitriu și șutul cu pământul plasat perfect lângă bară. A fost al doilea gol consecutiv al mijlocașului în deplasare, după ce a reușit să înscrie și la Iași.

Gafe pentru gazde                                                                                                                                     

Zece minute mai târziu a venit al doilea gol pentru sibieni. Juvhel Tsoumou a profitat de o gravă eroare a portarului Niczuly și a sărbătorit pe margine alături de colegi reușita. Golul 3 a venit tot după o gafă a gazdelor, fundașii De Moura și Vieira s-au încuracat unul pe celălalt, Dumitriu a profitat și le-a luat mingea, iar ivorianul l-a faultat în careu. Arbitrul a acordat lovitură de pedeaspsă, iar căpitanul Răzvan Dîlbea a transformat-o și a adus toate cele trei puncte la Sibiu. S-a încheiat 3-1 pentru FC Hermannstadt, iar formația lui Miriuță a ajuns la 14 puncte în clasamentul Ligii I și au scăpat de locurile retrogradabile. Alb-roșii se află pe locul al……….., la numai două puncte de locul opt ocupat de cei de la Dunărea Călărași, și la cinci lungimi de poziția a șaptea pe care a rămas Sepsi. Cătălin Căbuz, Biel Company, Cătălin Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Alexandru Dandea, Tiberiu Serediuc (Ilja Antonov, min.87), Daniel Tătar, Răzvan Dîlbea, Lucian Dumitriu (Jordan Nkololo, min.77), Juvhel Tsoumou și Ștefan Blănaru (Pedro Moreira, min.68) au fost jucătorii care au evoluat în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. În etapa următoare, FC Hermannstadt va juca la Târgu Mureș cu FC Botoșani, echipă care are doar un punct în plus în clasament și vine după un meci groaznic pe teren propriu, 1-5 contra lui CFR Cluj.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.