fbpx
Acum citesti:
Echipele din oraș au dominat Sibiu Football Days
Intreg articolul 3 minute de lectura

Echipele din oraș au dominat Sibiu Football Days

Atmosferă de sărbătoare, fair-play, partide intense, sportivi interesanți și cu perspective frumoase, plus luptă pentru victorie până la ultima fărâmă de energie au fost ingredientele celei de-a șasea ediții a turneului de toamnă organizat de FC Interstar Sibiu, Sibiu Football Days! Timp de trei zile, în perioada 2-4 noiembrie, 400 de jucători, reprezentând 34 de echipe de la cluburi din șase județe ale țării au demonstrat că fotbalul juvenil dispune de mulți copii talentați, iar Sibiul nu face rabat de la acest lucru. Turneul s-a disputat pe patru categorii de vârstă: 2008, 2009, 2010 și 2011. Sibienii au dominat întrecerea, echipele noastre terminat pe locul I la trei dintre categorii, iar la unica la care au ratat prima poziție au încheiat pe locurile II, III și IV.

”Am avut parte de trei zile frumoase de fotbal în care lacrimile de bucurie sau de tristețe au curs pe obrajii micilor fotbaliști. Așa cum se întamplă de fiecare dată, unii ies triumfători, alții mai puțin, însă toți au respectul cuvenit pentru munca depusă și seriozitatea aratată pe teren. Felicitări tuturor copiilor și antrenorilor participanți la acest eveniment fotbalistic. Mulțumim Primăriei Sibiu pentru sprijin”, a declarat Sebastian Baciu, vicepreședinte Interstar Sibiu. Competiția s-a desfășurat pe terenul sintetic de la stadionul Municipal. Rezultatele finale au fost următoarele:

Categoria 2011:

 1. FC Interstar Sibiu
 2. Kids Tampa Brașov
 3. ACS Alma Sibiu
 4. SCF Demian Sibiu
 5. AFC Hermannstadt Sibiu

Portarul turneului: Robert Farcaș (Tampa Brașov)

Jucătorul turneului: Patrick Căliman (FC Interstar Sibiu)

Golgeter: Cristian Luca (FC Interstar Sibiu)

Categoria 2010:

 1. Best Kids Reghin
 2. FC Interstar Sibiu
 3. ACS Alma Sibiu
 4. AFC Hermannstadt Sibiu

Portarul turneului: Stelian Toma (ACS Alma Sibiu)

Jucătorul turneului: Alex Lawson (Best Kids Reghin)

Golgeter: Mario Misan (Best Kids Reghin)

Categoria 2009:

 1. FC Interstar Sibiu
 2. Kinder Sg.Mureș
 3. CSȘ Șoimii Sibiu

Portarul turneului: Victor Bărbat (FC Interstar Sibiu)

Jucătorul turneului: Raul Moldovan (Kinder Sg.Mureș)

Golgeter: Denys Muntean (FC Interstar Sibiu)

Categoria 2008:

 1. AFC Hermannstadt Sibiu
 2. FK Miercurea Ciuc
 3. FC Interstar Sibiu

Portarul turneului: Daniel Barabas (Kinder Sg.Mureș)

Jucătorul turneului: Daniel Brugger (FK Miercurea Ciuc)

Golgeter: Andrei Gheorghe (AFC Hermannstadt Sibiu)

”Competiția am început-o acum șase ani, iar prima ediție a fost organizată doar pentru  o singură categorie de vârstă și la care au participat opt echipe din țară. Noi am câștigat trofeul, iar impactul și mediatizarea competiției la acel moment a făcut să ne dorim să continuăm și să dezvoltăm acest turneu. De la an la an competiția a devenit mai reușită. Ediția din acest an a fost una deosebita. Am avut parte de meciuri frumoase și fair-play-ul a fost la el acasă pe tot parcursul turneului”, a declarat Daniel Murășan, reprezentant al FC Interstar Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.