fbpx
Acum citesti:
HC Sibiu s-a impus în fața echipei din Baia Mare
Intreg articolul 2 minute de lectura

HC Sibiu s-a impus în fața echipei din Baia Mare

”Urșii” au revenit pe teren propriu foarte montați după eșecul usturător de la Odorhei și au obținut toate punctele puse în joc în disputa cu echipa CS Minaur Baia Mare. HC Sibiu a câștigat partida la cinci goluri diferență, scor 32-27. Meciul a fost condus aproape în totalitate de către gazde.

Primul gol al partidei a venit abia în minutul șase, când Răzvan Briotă reușea să marcheze pentru HC Sibiu. Au urmat două minute bune pentru echipa gazdă, care s-a dus la trei goluri: 4-1. Deși, meciul s-a mai echilibrat pe parcursul primei reprize, handbaliștii sibieni au reușit să se mențină la conducere, intrând la pauză în avantaj, scor 16-15.

Jucătorii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea au revenit în forță de la vestiare, distanțându-se rapid la patru goluri. Minutele s-au scurs în favoarea formației sibiene, care a mai pus un gol pe final și și-a adjudecat victoria cu 32-27. „Ne bucurăm că am încheiat această partidă cu o victorie. Nu am făcut un meci strălucit, s-a simțit oboseala, fiind al doilea meci în trei zile. Mă bucur foarte mult că am reușit să ținem fizic tot meciul. Nu avem o bancă foarte lungă și acest lucru a fost principalul nostru inamic acum. Veneam cu moralul slab, după jocul subțire făcut la Odorhei, și cred că acum ne-am mai ridicat moralul”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu. Principalul marcator al HC Sibiu a fost Ovidiu Pasere, care a încheiat partida cu 11 goluri. Pentru învingători au mai înscris Mihai Blaga (6 goluri), Robert Micloș (5), Radu David (4), Horațiu Căptățînă și Răzvan Briotă, câte 2 goluri, Raul Muntean și Mircea Dobre, câte 1 gol. A fost ultimul joc al sibienilor în Sala Transilvania, din 2018. Pentru HC Sibiu mai rămâne un meci în deplasare, la Oradea (1 decembrie), iar apoi va urma o pauză până în februarie 2019.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.