fbpx
Acum citesti:
Egalați în ultima secundă: Dinamo – Gaz Metan 1-1
Intreg articolul 2 minute de lectura

Egalați în ultima secundă: Dinamo – Gaz Metan 1-1

Gaz Metan a remizat, vineri seara, 1-1 în deplasarea de la Dinamo București, într-o partidă în care medieșenii s-au văzut egalați la ultima fază a meciului. Primele 20 de minute ale partidei au fost anoste, fără nicio ocazie de ambele părți. Înminutul 22, Daniel Popa a cerut lovitură de la 11 metri la un contact cu Marius Constantin, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Un minut mai târziu, dinamoviștii au avut o ocazie bună de a marca, lovitura de cap a lui Mihai Popescu din 7-8 metri trecând peste poarta lui Pleșca.

Prima ocazie a Gazului Metan a venit în minutul 26, când Fortes a reluat slab o centrare a lui Crețu și Penedo a prins mingea. Medieșenii puteau primi lovitură de la 11 metri, când Katzikas a lovit mingea cu mâna în interiorul careului, însă centralul partidei a dictat lovitură liberă de la marginea careului. Fortes a executat bine, însă Penedo a reușit să respingă mingea.

Și începutul reprizei secunde a fost destul de anost, fără nicio ocazie. Primul șut pe spațiul porții al dinamoviștilor a venit în minutul 69, șutul lui Daniel Popa fiind respins în corner de Răzvan Pleșca. Un mitul 70, Dinamo a avut o bună ocazie de a marca. Șutul lui Cooper a fost deviat de Montini, dar același Pleșca a reținut cu siguranță.

În minutul 70 a fost rândul medieșenilor să aibă o ocazie uriașă. Valentin Crețu a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, iar șutul lui Fofana Boubacar a fost respins cu piciorul în bară de portarul dinamoviștilor. Gaz Metan a deschis scorul în minutul 76. Nou intratul Răzvan Trif a primit o pasă excelentă în interiorul careului din partea lui Nasser Chamed și a înscris cu un șut imparabil în poarta lui Penedo. Dinamo a egalat la ultima fază a partidei prin Salomao, care a prins un șut de zile mari și a reușit să marcheze.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan face 26 de puncte. Etapa viitoare, medieșenii joacă în deplasare cu FCSB.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.