fbpx
Acum citesti:
Copii de la Puma au fost cei mai buni la Cupa României
Intreg articolul 2 minute de lectura

Copii de la Puma au fost cei mai buni la Cupa României

Clubul Puma și-a respectat blazonul și în anul acesta la Cupa României de Taekwon-do ITF! În week-end, la Deva, luptătorii antrenați de către Alin Lăzurcă au fost cei mai buni în clasamentul copiilor, iar la juniori au ocupat poziția a treia. Concursul a avut un număr record de participanți pentru această întrecere, 418 sportivi intrând pe tatami pentru a se bate la medaliile puse în joc de către organizatori. 50 dintre ei au reprezentat clubul din orașul nostru. ”A fost un concurs în așteptările mele ca rezultate. Ne-am îndeplinit obiectivele. De 6 ani suntem neînvinși la copii, în toate competițiile interne. La juniori am avut 5 copii de 13-14 ani care au schimbat categoria și au mari șanse să se califice în lotul național, în urma rezultatelor foarte bune de la tull și luptă”, a declarat antrenorul principal de la Puma, Alin Lăzurcă.

Paul Hadăr a fost desemnat cel mai bun sportiv la copii. Rareș Miclea, Ștefania Văcariu, Marius Achim, Vlad Văcariu, Oana Pavel și Marius Dancu au fost și ei printre sportivii care s-au remarcat în competiție de la Puma. Evenimentul a fost organizat de ACS Red Tigers Călan împreună cu Federația Română de Taekwon-do ITF. Cristinel Popa a fost antrenorul care a organizat prima competiție de taekwon-do în România, în urmă cu 25 de ani, iar la Deva a fost tot el organizatorul principal.

Campionatul Mondial, ținta principală pentru 2019                                                                        

A fost ultimul concurs important al anului pentru sibieni. Pentru ei urmează pregătirea pentru cea mai importantă competiție din 2019: Campionatul Mondial. Întrecere ce va avea loc în primăvară, în Germania. Acolo, tehnicianul sibian își dorește să aibă campioni mondiali de la club, iar la lot, unde este antrenorul echipei de seniori vrea ca România să fie cea mai puternică țară din competiție. ”La club, țintim să avem sportivi campioni mondiali în 2019. La lot vreau să câștigăm locul I pe națiuni la Campionatul Mondial”, a mai spus tehnicianul.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.