fbpx
Acum citesti:
Înfrângere la limită: FCSB – Gaz Metan 2-1
Intreg articolul 3 minute de lectura

Înfrângere la limită: FCSB – Gaz Metan 2-1

Gaz Metan a pierdut la limită, scor 1-2, partida disputată la Pitești cu FCSB, într-un meci cu un ritm bun, ocazii uriașe și doi jucători eliminați. Medieșenii au început foarte bine partida și au dominat prima repriză. Prima ocazie a partidei i-a aparținut lui Darius Olaru, care a șutat puțin pe lîngă poarta lui Bălgrădean în minutul 5. 3 minute mai târziu, Fofana Boubacar a șutat din interiorul careului, însă portarul bucureștenilor a reușit să prindă balonul.

Tot Gaz Metan a mai avut o ocazie în minutul 20 prin Carlos Fortes, care a șutat de la peste 25 de metri, însă Bălgrădean a prins fără probleme. Ely Fernandes a avut o bună oportunitate în minutul 36, șutul acestuia din interiorul careului fiind prins de portarul FCSB-ului. În minutul 37 s-a rupt echilibrul Ivanov primind al doilea cartonaș galben pentru un fault stupid și a fost eliminat. FCSB a început să controleze jocul, iar în minutul 41 Denis Man a reușit să înscrie cu un șut din voleu după o combinație de excepție cu MihaiRoman. În primul minut de prelungiri al primei reprize, Florinel Coman a avut o ocazie mare, șutul acestuia din interiorul careului fiind respins de Răzvan Pleșca.

La 6 minute de la începutul reprizei secudne, FCSB a obținut o lovitură de la 11 metri, după faultul lui Marius Constantin asupra lui Florin Tănase, același Tănase reușind să înscrie fără probleme de la punctul cu var. Minutul 60 a adus o nouă ocazie pentru FCSB, șutul lui Mihai Roman fiind respins în corner de Pleșca. Gaz Metan a redus din diferență în minutul 63. Darius Olaru a recentrat în careu, iar Fortes a reluat din prima în plasă, fără speranță pentru Bălgrădean. Echilibrul numeric din teren s-a restabilit în minutul 69. Olimpiu Moruțan, intrat de doar câteva minute pe teren a avut o intrare foarte dură asupra lui Marius Constantin și a văzut direct roșu din partea centralului Ovidiu Hațegan.

Gaz Metan a mai avut o ocazie prin Ely Fernandes, al cărui șut din minutul 75 a fost prins de Bălgrădean. FCSB are o ocazie rarisimă în minutul 77, când Tănase a primit un balon în poziție ideală, l-a lobat pe Răzvan Pleșca, dar mingea a trecut pe lângă poarta Gazului Metan. Același Tănase a mai avut o ocazie uriașă în minutul 80, când a scăpat singur, însă același Pleșca a respins în corner. Gaz Metan ar fi putut da lovitura în minutul 94, însă șutul lui Iulian Cristea din minutul 94 a trecut foarte puțin pe lângă poarta celor de la FCSB.

În urma acestui rezultat, medieșenii rămân cu 26 de puncte în clasamentul Ligii I. Etapa viitoare, jucătorii lui Mihai Teja întâlnesc pe teren propriu formația Viitorul.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.